Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Λάρισα – ΑΕΚ: Ο χαμένος… χάνεται!

- Advertisement -

«Do or… die»!

Με την πλάτη στον τοίχο και χωρίς περιθώρια για νέα «γκέλα», η ΑΕΚ θέλει να κρατήσει ζωντανό στη Λάρισα το μόνο σοβαρό στόχο που της απέμεινε φέτος!

Μάχη… επιβίωσης στο «AEL FC ARENA», όπου οι -επίσης στριμωγμένοι- «βυσσινί» θα ψάξουν μέσω του Κυπέλλου διέξοδο, από την απογοητευτική πορεία στη Superleague.

Μετά από πολύμηνη απουσία, όταν και τραυματίστηκε στον επαναληπτικό για τα πλέι οφ του Europa League, με τη Νταντί Γ. ο Νίκος Γεωργέας επιστρέφει στο βασικό σχήμα της ΑΕΚ, για το παιχνίδι με τη Λάρισα. Ο «Φούλης» δοκιμάστηκε και χθες από τον Μανόλο Χιμένεθ, στο δεξί άκρο της άμυνας. Ο Ισπανός, ανακοίνωσε την ενδεκάδα στους ποδοσφαιριστές του. Tο σύστημα που παρατάσσει την ΑΕΚ ο Μανόλο Χιμένεθ, είναι το 4-2-3-1, με τους Σάχα κάτω από τα δοκάρια, αριστερά ο Καράμπελας, δεξιά ο Γεωργέας και κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Μανωλάς-Δέλλας. Στα αμυντικά χαφ οι Καφές και Μάκος, με τον Μπέρνς να παίζει δεξιά, τον Σκόκο αριστερά και τον Νίκο Λυμπερόπουλο πίσω από τον μοναδικό προωθημένο, Ίσμαελ Μπλάνκο. 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog