Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ποιά είναι η επιλογή του Κ. Λογοθέτη για πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου;

- Advertisement -

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του loutrakiblog, σε συνάντηση που έγινε πριν λίγες μέρες στην οποία ήταν παρόντες σχεδόν όλοι οι νέοι δημοτικοί σύμβουλοι αλλά και ο Κώστας Λογοθέτης, τέθηκε από τον δήμαρχο θέμα τοποθέτησης του…

… Γιώργου Κακαβά στην θέση του προέδρου του δημοτικού Συμβουλίου. Ο κύριος Κακαβάς, απόστρατος της ελληνικής αστυνομίας με το βαθμό του υποστρατηγού, είναι η υπ αριθμόν ένα επιλογή του Κώστα Λογοθέτη. Οι δημοτικοί σύμβουλοι, απο την πλευρά τους, συμφώνησαν ότι ο στρατηγός, είναι το καταλληλότερο πρόσωπο για αυτή τη θέση, καθώς πρώτο μέλημα όλων, είναι να αποκτήσουν ουσία και ποιότητα οι συζητήσεις στο δημοτικό συμβούλιο και ο Γιώργος Κακαβάς είναι κατά τα λεγόμενά τους, ο άνθρωπος που μπορεί να το εγγυηθεί αυτό.

Ο νέος πρόεδρος του Δ.Σ.;
- Advertisement -

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ποιος αλλος θα μπορουσε να γινει προεδρος;
    μονο ο Γιωργος. ευχομαι να τα καταφερει με ολους αυτους που θα εχει απεναντι του(παυλου γκιωνη πρωτοππαπα περρα ) ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ!
    ομως ο δημος δεν ειναι ο προεδρος του δ.σ.
    ποιους θα κανει αντιδημαρχους; Λουτρακι &Αγιων Θεοδωρων;
    εκει ειναι το μεγαλο του προβλημα…

  2. Η καλύτερη επιλογή, χωρίς να θέλω να αδικήσω κανέναν συνυποψήφιο.
    Σοβαρός, ζεστός,ανοιχτόμυαλος,και πολλές ακόμα αρετές που δε χρειάζεται να αναφέρω.
    Χαίρομε που είχα την τύχη να τον γνωρίσω,και του εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

    Κώστας Δήμου

  3. υπαρχουν λουτρακιωτες περαχωριτες για τη θεση αυτη.ο κυριος απο που καταγεται; που μας καταντησαν καποιοι.ξενοι να διοικουν το τοπο αυτο.ξενοι δημοσιογραφοι ξενοι δημ. συμβουλοι τι αλλο θα ζησουμε σαυτη τη πολη.που ναι οι λουτρακιωτες και οι περαχωριτες.κοιμομαστε ολοι

  4. μπραβο και παλι μπραβο στο δημαρχο…καλη επιτυχια κ. προεδρε στα νεα σου καθηκοντα… και να επιβαλεις επιτελους την 'ταξη' σε αυτο το μεχρι προτοινως 'αναρχο' δ.συμβουλιο.τις ευχες μου σε ολους τους εκλεγμενους και μη του συνδιασμου του δημαρχου μας…..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog