Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Καλέ μας άνθρωπε…

- Advertisement -

Τι να πεις και τι να γράψεις για τον μεγάλο Έλληνα κωμικό Θανάση Βέγγο!
Η προσφορά του ως ηθοποιού στο χώρο της 7ης τέχνης και του θεάτρου είναι δεδομένη και χιλιοειπωμένη…

Πολλοί και σημαντικοί άνθρωποι έχουν κατά καιρούς μιλήσει για το σπάνιο και πηγαίο ταλέντο του, για την σπουδαία προσωπικότητά του, για το ήθος και την ταπεινοφροσύνη που τον διακρίνει. Άπειρα άρθρα έχουν γραφτεί για τον καλό μας άνθρωπο!

Ίσως δεν υπάρχει άνθρωπος σε τούτη τη χώρα που να μην υποκλίνεται μπροστά στο Θανάση Βέγγο. Τόσο ως ηθοποιός, όσο και ως άνθρωπος, όλα αυτά τα χρόνια της μακράς και σπουδαίας πορείας του στο χώρο της υποκριτικής τέχνης έχει κερδίσει μια μόνιμη θέση στην καρδιά όλων των Ελλήνων.
Δεν υπάρχει Έλληνας σε τούτο τον τόπο που να μην έχει να πει μια καλή κουβέντα για τον αξεπέραστο αυτό ηθοποιό, που να μην θέλει τούτες τις δύσκολες για εκείνον ώρες να του σφίξει το χέρι και να του εκφράσει την αγάπη του. Ο Θανάσης Βέγγος, δεν είναι απλώς ο καλό μας άνθρωπος. Είναι ο δικός μας άνθρωπος!
Ποτέ δεν τον νιώσαμε απόμακρο, παρά το γεγονός ότι ουδέποτε έγινε «τηλε-μαιντανός», όπως κάνουν οι περισσότεροι στην προσπάθειά τους να γίνουν προσφιλείς στον κόσμο. Ποτέ δεν έπαψε να μας διασκεδάζει και να μας περνάει τα μηνύματά του, μέσα από τις ταινίες του. Ποτέ δεν έπαψε να είναι παρών στη ζωή μας και να εισπράττει την ειλικρινή αγάπη όλων αυτών που μεγάλωσαν με τις ταινίες του, αλλά και όλων αυτών που μόλις άρχισαν να το γνωρίζουν μέσα απ’ αυτές.
Ο Θανάσης Βέγγος αποτελεί διαχρονική αξία. Πώς αλλιώς να εξηγήσω το γεγονός ότι ο μόλις 4 ετών γιός μου, καθηλώνεται μπροστά στην τηλεόραση και ξεκαρδίζεται από τα γέλια, κάθε φορά που στη μικρή οθόνη προβάλλεται μία απ’ τις αξεπέραστες ταινίες του;
Αν δεν είναι μοναδικός και διαχρονικός ένας ηθοποιός που μπορεί να προκαλεί το γέλιο σε τόσες και τόσες γενιές ανθρώπων, τι άλλο μπορεί να είναι; Ίσως αυτό να ‘ναι και το σημαντικότερο βραβείο που έχει αποσπάσει όλα τα χρόνια της πορείας του στο χώρο της υποκριτικής τέχνης ο Θανάσης Βέγγος. Η μεγάλη αγάπη του κόσμου, ανεξαρτήτου ηλικίας!
Να γίνεις γρήγορα καλά, καλέ μας άνθρωπε! Μας έχεις όλους στο πλευρό σου!

Μεγάλες ατάκες του Θανάση Βέγγου:

mediasoup.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog