Αύριο θα ξεκαθαρίσει το θέμα που προέκυψε με τον Κώστα Αντωνίου και το μέλλον του στον Παναθηναϊκό.

Η φημολογία που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες, έχει διαρρεύσει λόγω κάποιων επιστολών που αντάλλαξε ο διευθυντής ποδοσφαίρου με εκπροσώπους παικτών, στις οποίες φέρεται να έγραφε ότι σε μερικές μέρες ίσως μιλάνε μόνο με τον Φρέιτας και όχι με τον ίδιο.

Το σίγουρο είναι πως υπάρχει πρόθεση παραίτησης και από αύριο κιόλας θα υπάρξουν ραντεβού του Κώστα Αντωνίου με κάποιους εκ των διοικούντων, πιθανότατα με τους κυρίους Γόντικα και Βεκρή, όπου θα ξεκαθαρίσει και το θέμα.

Ανοικτά παραμένουν όλα τα ενδεχόμενα και κανείς δεν είναι σίγουρος για την εξέλιξη του.

Αρκετοί έχουν συνδυάσει την πρόθεση αυτή με την παραίτηση του Νικόλα Πατέρα, αφού οι δύο άνδρες είχαν την καλύτερη των σχέσεων. Ο πρώην πρόεδρος του «τριφυλλιού» βέβαια, είχε πει πως πρέπει να μείνουν όλοι αυτοί που έτρεχαν τα μεταγραφικά ζητήματα μέχρι το καλοκαίρι, ενώ επιθυμία του πρώην προέδρου της ομάδας, ήταν να παραμείνουν όλοι οι συνεργάτες του στην ΠΑΕ.

Ο Κώστας Αντωνίου φέρεται ενοχλημένος απο τα δημοσιεύματα και τις κριτικές εις βάρος του, καθώς ο ίδιος απο τον Μάιο μέχρι τον Σεπτέμβριο δεν ήταν στην ομάδα και δεν έκανε αυτός τις μεταγραφές.

sport-fm.gr