Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Οι 10 πιό παράξενες αγγελίες πώλησης

- Advertisement -

Η πιο διάσημη ιστοσελίδα online δημοπρασιών, το eBay, μετά από δεκαπέντε χρόνια λειτουργίας καταφέρνει να παραμένει ένα από τα πιο δημοφιλή site.

Και όπως γνωρίζουν πολύ καλά οι χρήστες του Διαδικτύου, στο eBay μπορεί κανείς να πουλήσει και να αγοράσει οτιδήποτε. Η βρετανική εφημερίδα «The Independent», για να γιορτάσει την πρώτη δεκαετία της βρετανικής βερσιόν του eBay, ξεχώρισε τις πιο περίεργες αγγελίες που δημοσιεύτηκαν ποτέ σε αυτήν.

Την πρώτη θέση στη δεκάδα κατέλαβε η αγγελία του Πολ Οσμπορν που πέρσι ανακάλυψε από ένα e-mail ότι η γυναίκα του τον απατούσε μ’ ένα συνάδελφό της. Τότε αποφάσισε να τη βγάλει προς πώληση στο eBay έναντι ενός σεντ. Την αγγελία συνόδευαν φωτογραφίες, ονοματεπώνυμα, διευθύνσεις της άπιστης και του εραστή της. Οι χρήστες έσπευσαν να πλειοδοτήσουν, αλλά επενέβη η αστυνομία και η αγγελία του απατημένου συζύγου κατέβηκε. Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η αγγελία της Γερμανίδας που πουλούσε το μωρό της επειδή έκλαιγε συνέχεια. Η αστυνομία, που ερεύνησε την αγγελία, ανακάλυψε ότι ήταν φάρσα της μητέρας, που είχε την περιέργεια να μάθει αν θα υπάρξει ενδιαφέρον.

Ο Αμερικανός Μαξ Σάντερς, πάλι, στις προεδρικές εκλογές του 2008, επειδή ήταν αναποφάσιστος, αποφάσισε να πουλήσει την ψήφο του ξεκινώντας την πλειοδοσία από τα 10 ευρώ. Δεν γνώριζε, όμως, ότι στη Μινεσότα η πώληση ψήφου τιμωρείται και βρέθηκε ένοχος για απόπειρα διαφθοράς.

Ξεκαρδιστική όμως είναι και η ιστορία ενός άλλου Σάντερς, ο οποίος μετά το διαζύγιό του βρήκε τυχαία το νυφικό της πρώην του, το φόρεσε, φωτογραφήθηκε και μετά το έβγαλε στο eBay. Το νυφικό, από 1.200 δολάρια που άξιζε, πουλήθηκε 3.850 δολάρια.

Στις επόμενες τρεις θέσεις της δεκάδας των περίεργων αγγελιών είναι η πώληση ομάδας της τρίτης κατηγορίας του αγγλικού πρωταθλήματος, η πώληση της παρθενίας 18χρονης Βρετανίδας, που την αγόρασε έναντι 8.400 λιρών ένας 44χρονος, και η πώληση έναντι 99 σεντ της τέφρας ενός πατέρα από τον γιο του, που δήλωσε ότι έτσι τον εκδικήθηκε γιατί τον είχε εγκαταλείψει μικρό. Ακολουθούν, η πώληση της τελευταίας συσκευασίας γλυκών πριν κλείσει το πολυκατάστημα «Woolworth» και το μαντιλάκι της Σκάρλετ Γιόχανσον που έπιασε 5.300 δολάρια. Τη δεκάδα κλείνει ο Αυστραλός που έβγαλε στο σφυρί το παρελθόν του.

espresso.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog