Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Tα εγκαίνια του SPA(video)

- Advertisement -

- Advertisement -

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αμ σε τέτοια έργα…δεν κάνουν κομματικά εγκαίνια. Και του λόγου του αληθές…το βίντεο. Μια συγκέντρωση συμβούλων και των φίλων τους? Μήπως έγιναν εγκαίνια σε κανενός το σπίτι? Σε δημόσιο έργο απο τους πολίτες της Πόλης μας έγινε?? Και που ήταν οι πολίτες? Ηταν ένα τεράστιο λάθος αυτο που κάνατε. Ενα λάθος που θα σας συνοδεύει σε όλη σας την ζωή. Ενα λάθος που σας στιγμάτισε ανεπανόρθωτα ηθικά απέναντι σε εμας…του ανώνυμους πολίτες που για κομματικούς λόγους δεν μας καλέσατε. Είσαστε μέχρι και την τελευται στιγμή αδιόρθωτοι. Καμαρώστε τα χάλια σας λοιπον. Σε ένα τετοιο έργο που εαν εξαιρέσεις τους Δημοτικούς Συμβούλους πρίν και νυν, Περιφερειάρχες, Παπάδες, δημοσιογράφους και υπαλλήλους οι πολίτες… δεν είχαν την τιμή απο εσάς να τους καλέσετε? Τι ντροπή που με κάνετε να νιώθω για εσάς κύριοι. Είσαστε για λύπηση. Ενα έργο που το πληρώνουμε με τους φόρους μας και τις εισφορές μας ως λαός… εσείς νομίζετε ότι είναι…προτεκτοράτο σας!!
    Εαν ξαναπείτε ότι είναι δικό σας έργο…να μας αποδείξετε με ονομαστικά τιμολόγια στην επωνυμία σας ότι το φτιάξατε εσεις. Ανίκανοι να διαχειριστείτε σωστά και την ύστατη ώρα και να σταθείτε άξιοι των περιστάσεων. Καμαρώστε…καμαρώστε.
    Είσαστε για λύπηση με τις επιλογές σας.

    Μακάρι οι επόμενοι να το διαχειρστούν σωστά και να το κάνουν αίτιο για να έρθει περισσότερος κόσμος στο Λουτράκι.

    Ενας απλός πολίτης…..

  2. ΚΟιτάξτε …να δείτε…κοιτάξτε ρεζιλίκια…
    Στο 9:40 του βίντεο μπαίνει η κουστοδία με τον υπουργό στον εξωτερικό χώρο και εκείνος ρίχνει μια ματια στα βράχια..απέναντι…και αφου τελειώνει η κυρία Μπολέτη την αναφορά της..τους ρωτάει ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ…τα βράχια?? Ο δήμαρχος μας δαγκώνεται…ενώ η Κα Μπολέτη λέει ..ε καλά!! Υπαρχει εδω ένα σχέδιο.
    Και προσπαθεί να καλύψει και ο Νομαρχιακός Σύμβουλος..να αποσπάσει την προσοχή.
    Ευτυχώς που κάνετε Εγκαίνια με Σχέδια.

    Ρεζιλίκια!!!!
    Ρεζιλίκια.!!!

    Και συνεχίζει ο υπουργός… και τα Ξενοδοχεία που μου λέγατε είναι αυτά!!! Κοιτάξτε τον μορφασμό του… και την εκφρασή του!!! στην απαντηση του Δημάρχου…υπάρχουν και άλλα 5 ακόμη!!!
    Ξύδι τον ποτίσατε!!!!

    Εαν ο Υπουργόςπ που μίλησε για γκόλφ σε διαθνές επίπεδο τον ρωτήσουν για θερμαλισμό… μην περιμένι κανείς να προτείνει το Λουτράκι…Δεν είναι ηλίθιος ο άνθρωπος!!!

    Ενας απλός πολίτης….

  3. ευτυχως που θα τα διορθωσει ολα ο λογοθετης με τους συμβουλους του υπομονη και θα δειτε ταχαλια που επιλεξατε για να παει η πολη μπροστα

    η ν@χτεριδα

  4. Φίλε μου μην ορίζει το μέλλον.Για αυτά που αναφέρω που προκείπτουν μέσα απο το βίντεο είναι λάθος? Τα αναγνωρίζεις ώς λάθη ναι ή όχι.
    Το τι θα κανουν οι επόμενοι θα μας το δείξουν.
    Εαν ειναι καλοί θα τους βγάλουμε το καπέλλο.
    Εαν δεν τα καταφέρουν θα τους παρει και θα τους σηκώσει.
    Δεν μας λές την άποψη σου. Αναγνωρίζεις το λάθος τους? Αναγνωρίζεις το ρεζιλίκι τους?
    Το τι θα κάνουν οι υπόλοιποι άσε να μας το δείξουν οι επιλογές τους.

    Ενας απλός πολίτης.

  5. Δυστυχώς αυτο είναι το τέλμα του Λουτρακίου όπως το αναφέρεις. Μίσος Μίσος Μίσος.
    Και η Δημοτική αρχή του Κου Γκιώνη φροντίζει να το καλλιεργεί ασταμάτητα πλέον με τις επιλογές και να προκαλεί το κοινό αίσθημα με τις επιλογές της.

    Ενας απλός πολίτης.

  6. Προς τον απλό πολίτη 11:11.
    Φίλε μου αν ζεις στο Λουτράκι τότε θα ήσουν αυτόματα καλεσμένος αφού οι Λουτρακιώτες γνώριζαν τα εγκαίνια των δύο σπουδαίων για την περιοχή μας έργων. Τη σημερινή εποχή του internet δεν νομίζω ότι έμειναν πολλοί ανενημέρωτοι. Έμειναν μόνο αυτοί που ήθελαν να μείνουν για τους δικούς τους προσωπικούς, μικροκομματικούς, μίζερους και μικρόψυχους λόγους. Αν λοιπόν είσαι ένας απ'αυτούς τότε κάτσε σπίτι σου και άσε τους άλλους που ενδιαφερόμαστε να παρευρεθούμε σε αυτές τις τελετές.
    Εσύ που γράφεις σ'αυτό το μπλόκ δεν νομίζω ότι δεν γνώριζες. Τόσες μέρες το έχουν βάλει και το έχουν ξαναβάλει. Αν όμως βλέπεις τα πράγματα όπως τα βλέπει το περιβάλλον του Λογοθέτη και του Παύλου, τότε σίγουρα δεν θα ερχόσουν, όπως δεν ήρθαν ούτε και αυτοί που είχαν με πρόσκληση κληθεί.
    Η μιζέρια είναι κακός σύμβουλος των νεοεκλεγέντων ιδιαίτερα συμβούλων. Αντι να βλέπουν το μέλλον κοιτάνε το μίζερο παρόν και τα μικροσυμφέροντά τους. Κρίμα, δεν ξεκινάνε καλά.

  7. Απλέ πολίτη που γράφεις μόνος σου σχεδόν όλα τα σχόλια, εσύ νομίζω έχεις πέσει σε τέλμα, που μηδενίζεις ότι καλό γίνεται για αυτόν τον ευλογημένο τόπο που ζούμε. Ο κόσμος όμως έχει μάτια και βλέπει.

  8. ΑΠΛΕ ΠΟΛΙΤΗ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΑΜΟΥΣΤΑΚΟ ΠΑΙΔΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΑ

  9. Φίλε 1:11 μην στέκεσαι επιδερμικά. Η αξία των έργων οικονομικά και τεχνικά είναι μεγάλη και η προχειρότητα με την οποια τα διαχειρίζεται η δημοτική αρχή του Κου Γκιώνη τα μειώνει. Δεν τους αξίζουν τέτοια εγκαίνια. Η ηλικία μου δεν μου επιτρέπει να παίζω με τις λέξεις φίλε μου. Η ουσία είναι ότι ολα έγιναν με προχειρότητα και με προκλητικότητα. Το να μην συμμετέχει κάποιος στα εγκαίνια ενος τέτοιου έργου θα έπρεπε να σε βάλει σε προβληματισμό. Θετικό προβληματισμό. Μήπως δεν είναι έτσι όπως τα λέει ο Κος Γκιώνης?
    Τετοια έργα φίλε μου με την παρουσία του υπουργού και των βουλευτών θα έπρεπε να ήταν και κανάλια πανελλήνιας εμβέλειας με την υψηλότερη τηλεθέαση και να κάλυπταν το θέμα. Να το γνωστοποιούσαν σε όλη την Ελλάδα. όπως έγινε τις πρώτες ημέρες του Γκιώνη με τον Ευαγγελάτο και με θυμήθηκαν τότε όλοι οι φίλοι μου για να με πειράξουν. Μπορεί να ήταν άτυχη στιγμή αλλά η πραγματικότητα είναι ότι έγινε πανελλαδική κάλυψη σε ένα άσχημο περιστατικό.
    Θα μπορούσε με αφορμή τα έργα αυτά να γινόντουσαν αιτία να γίνει κοσμοσυρροή και να αποδείξουν στην πραγματικότητα ότι αξίζουν και ειναι αποδεκτά σε όλη την κοινωνία. Μία κοινωνία που δεν χωρίζονται σε Παρέμβαση- Πολιτες Μπροστά- Αδεσμευτη Δημοτική Κίνηση – Συνένωση Προόδου – Νέα Πορεία.
    Όλοι αναγνωρίζουν την αξία των έργων. Το ξαναθυμίζω. Το πρόβλημα ήταν να αποδείξουν στους ίδιους τους εαυτούς τους ότι το έκαναν αυτοί η εκείνοι. Στο φινάλε δεν μας ενδιαφέρει ποιος το έκανε και ποιος όχι. Και δυστυχώς αυτή η νοοτροπία μας έχει παει πίσω. Μας ενδιαφέρει να μπορούμε να αναδείξουμε τα ατού μας ως δήμος και δεν μας νοιάζει ποιος το έκανε και ποιος όχι.
    Δεν μηδενίζω τίποτα φίλε 2:53.
    Ο πήχης είναι ψηλά στην συνείδηση μου για τα έργα αυτά και βλέπω ότι δεν αντιμετωπίζονται ανάλογα απο την Δημοτική Αρχή του Κου Γκιώνη ακόμη και την ύστατη στιγμή.
    Δεν χαρακτήρισα κανέναν αμούστακο ή οτιδήποτε άλλο.
    Όλοι κρίνονται απο τις επιλογές τους, τις πράξεις τους και τα αποτελέσματά τους.
    Εαν αναφέρεσαι στο σχόλιο μου θα τους πάρει και θα τους σηκώσει θα έχει με τα αποτελέσματα που θα φέρουν στην πόλη μας και δεν με νοιάζει εάν έχουν μουστάκια ή τρίχες.
    Όποιος έχει όρεξη και ενδιαφέρον θα το αποδείξει στην πράξη. Και ο πήχης είναι ψηλά.

    Ένας απλός πολίτης.

  10. telika sta egenia toy o.t.54 kanan doro kai gialia miopias pite ston aplo politi kai ston iliakopoylo na pane na paroyn prolabenoyn etsi tha doyn kai tis kerkides sto kolimvitirio giati den xero an to mathate alla telika eixe kerkides kai malista poli kales. aaaaa panouli ta psemata exoun kai orio kai imerominia lixis.arketa (na do pos tha ta kataferis me ton gialopso tora pou theli kai tou logou tou mertiko)

  11. ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΨΥΧΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΕΤΡΙΤΣΗ ΠΟΥ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΚΟΡΔΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΙΩΝΗ ΣΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜ. ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΟΣΟ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΠΟΛΙΤΗ ΕΛΕΟΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΜΙΣΕΙ ΤΟΝ ΓΚΙΩΝΗ ΠΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog