Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η Πρωτοχρονιά των gay

- Advertisement -

Κάθε gay πολίτης του κόσμου που σέβεται τον εαυτό του οφείλει να περάσει τουλάχιστον μερικές φορές την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Ισπανία. Έτσι τουλάχιστον διατείνονται οι ίδιοι.

Η Μαδρίτη είναι η πρωτεύουσα των γκέι παγκοσμίως γι αυτό και το άτυπο ραντεβού στις γιορτές ισχύει κάθε χρόνο. Μετά την αλλαγή του χρόνου, στην κεντρική πλατεία Πουέρτα ντε Σολ -και βέβαια μετά το συναρπαστικό έθιμο των δώδεκα σταφυλιών που πρέπει να φας με κάθε χτύπο του μεγάλου ρολογιού- οι ομοφυλόφιλοι που ταξίδεψαν ως εκεί, κατευθύνονται στο ιστορικό μέρος της Τσουέκα.
Εκεί γίνεται η μεγάλη συνάντηση των γκέι για να ξεκινήσει η γνωστή και θορυβώδης πρωτοχρονιάτικη φιέστα. Περούκες χρωματιστές με «τρελλά» κουρέματα πάνω στα κεφάλια, κοστουμαρισμένοι κύριοι με μούσια και ροζ πλεξούδες, άλλοι ντυμένοι με γυναικεία ρούχα, όλοι γίνονται μια παρέα για να απολαύσουν τη μουσική, το χορό, τα εκθαμβωτικά θεάματα, τους ζογκλέρ, τους τραγουδιστές και να περάσουν ανεπανάληπτα με αστείρευτο κέφι ως το επόμενο μεσημέρι. Εκεί, μας λένε, όλοι είναι όμοιοι και ίσοι. Είναι το μοναδικό μέρος γκέι που δέχεται και στρέιτ κόσμο. Στην Τσουέκα γεννιούνται κάθε πρώτη του χρόνου, γνωριμίες, έρωτες ζωής, μεγάλες φιλίες.
Μαρία Πανάγου
*newsbomb

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. το loutrakiblog,σας ανκοινώνει ότι θα παραμείνει κλειστό για λίγες μέρες…φύγαμε για Μαδρίτηηηηηηηηηηηηηηηηη !!! ούουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ !!!(alex,mi.fi.,A.V.)…δηλώσεις συμμετοχής,εντός !!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog