Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Το νέο δημοτικό συμβούλιο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων

- Advertisement -

Πλήρης επιβεβαίωση για το loutrakiblog
καθώς στη θέση του προέδρου θα βρίσκεται ο Γιώργος Κακαβάς. Αντιπρόεδρος θα είναι ο Σωτήρης Πέρρας ενώ στη θέση του Γραμματέα θα είναι ο Δημήτρης Στάμου.

- Advertisement -

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο κ.Λογοθέτης όταν πήρε το λόγο στο συνεδριακό κέντρο μετά την ορκωμοσία, ζήτησε τη βοήθεια και τη συναίνεση ονομαστικά του κ.Γκιώνη, του κ.Παύλου, του κ.Πετρίτση και της κας Φόρτη.
    Αν νομίζει όμως ότι η συναίνεση έρχεται με το να ψηφίζουν οι δημοτικοί του σύμβουλοι κατά βούληση και να μην ψηφίζουν τους υποψηφίους της μειοψηφίας στις διάφορες θέσεις που κατά νόμο δικαιούνται να πάρουν, τότε μάλλον τη συναίνεση δεν την εννοεί πραγματικά και πολύ φοβάμαι ότι άρχισαν τα όργανα.
    Τελικά μάλλον η αντιπολίτευση πιστεύει πιο πολύ στη συναίνεση αφού σχεδόν σύσσωμη ψήφισε και τον κ.Κακκαβά για πρόεδρο του Δ.Σ αφού πήρε 22 ψήφους και τον κ.Πέρρα για αντιπρόεδρο. Το αξιοσημείωτο βέβαια είναι ότι ο Πέρρας πήρε 25 ψήφους.

  2. Αγαπητοι Διαχειριστες του μπλογκ, καλη χρονια με υγεια και πολλες δημοσιογραφικες και οχι μονο επιτυχιες για το μπλογκ σας!
    να ρψτησω κατι?
    στην πρωην ΔΑΕΤ νυν ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ τι θα γινει?
    ποτε θα αναλαβει ο Λογοθετης?
    ακουγεται στην πιατσα της πολης μας οτι εκει θα προσφερει εμμισθη θεση στον Παυλου.
    Ισχυει?

    Επισης ακουγεται οτι θα συμπεριλαβει σε αυτη και συγκεκριμενα στο Διοικητικο της Συμβουλιο τον Δ. Κοντο και τον Π. Μπαλοδημο.

    ξερουμε κατι επι ολων αυτων?

  3. ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΚΟΥΘΕΙΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ?
    ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΗΣΑΣΤΑΝ ΣΤΟ Δ.Σ. ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΠΩΣ ΤΟΝ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟ ΟΙ ΛΟΥΚΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΟΥ?
    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΑΚΟΜΑ ΤΙΠΟΤΑ, ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΘΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ!
    ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥ 24% ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΦΛΑΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥ Κ. ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΒΓΑΛΑΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ!!

    ΑΙΝΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΛΗ ΜΕΡΙΑ!

    η ν@χτεριδα

  4. φιλε του 3.40.περιμενουν ολοι την ΔΑΕΤ..ΘΑΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟΥ ΑΜΕΙΒΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ.ΘΑΝΑΙ Ο ΛΑΚΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΣΗΜΑΡΧΟΥ.ΤΕΤΟΙΑ ΛΑΘΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ.

  5. η πλειοψηφια δεν ψηφισε την μειοψηφια πραγματικα την κυριακη.το πρωτο λαθος του λογοθετη.επρεπε να παρεμβει.απο τωρα καποιοι κανουν κουμαντο. φανταστειτε σε λιγο τι θα γινει.ειναι οτι θα αλλάξει το κλιμα του δημ. συμβουλιου,πραγματικα θα αρχισουν τα οργανα. τον κακαβα τον ψηφισε η αντιπολιτευση.αλλα ενα δημ. συμβουλιο δεν βασιζεται μονο στη δημ. αρχη βασιζεται και στην αντιπολιτευση.εκτος και αν ειναι τοσο πεινασμενοι και δεν βλεπουν απο τη πεινα τους για εξουσια.αλλα θα ξυπνησουν οταν ερθουν τα δυσκολα και οι δημοτες θα κτυπουν τις πορτες της εξουσιας.αλλα αυτο που συνεβει ηταν απειρια και φοβος.

    ενας δημοτης που ηταν εκει και προβληματιστηκε

  6. Θα συμφωνήσω με τον 3:40, αφού η μικροψυχία της ομάδας Λογοθέτη φάνηκε στο ότι δεν ψήφισαν όλοι τον ένα και μοναδικό (αν δεν κάνω λάθος) μηχανικό του δημοτικού συμβουλίου τον Πετρίτση δίνοντας του συνολικά 17 μόνο ψήφους ως μέλος της επιτροπής ποιότητας ζωής. Η επιτροπή αυτή είναι κατ'εξοχήν αντικείμενο μηχανικού αφού ασχολείται με χρήσεις γης, ρυθμιστικά σχέδια, ΓΠΣ, χωροθετήσεις, πολεοδομικές επεμβάσεις κ.λ.π. Και μετά μιλά ο Λογοθέτης και οι σύμβουλοί του για ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ μέσα στο δημ.συμβούλιο. Λίγο νωρίτερα βέβαια το μεγαλύτερο μέρος της αντιπολίτευσης είχε εκλέξει με 22 ψήφους τον Κακαβά για πρόεδρο!

  7. Αν δεν έχω λάθος στις δύο πολύ σημαντικές επιτροπές του νέου Καλλικράτη βγήκαν:
    Οικονομική Επιτροπή: Δόσχορης (23 ψήφους), Πέτρου (23), Βαρελάς (23), Στάμου (?) Γκιώνης (15), Ράτης (15 ψήφους)

    Επιτροπή Ποιότητας ζωής: Λέζου (20 ψ), Ψυχογιός (23), Κακούρος (22), Λόης (22), Πετρίτσης (17), Πρωτοπαππά (15)

    Μετά απ' αυτά τα νούμερα μπορεί κανείς να καταλάβει τι ακριβώς εννοεί συναίνεση και βοήθεια και πάμε όλοι μαζί ο Λογοθέτης. Οι αριθμοί μιλάνε από μόνοι τους!!!!!!!!!!
    Καλό θα ήταν να βρείτε τα επίσημα αποτελέσματα από το Δήμο και να τα αναρτήσετε αναλυτικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog