Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Αποκλειστικό: Ποιοί στελεχώνουν τις δημοτικές επιτροπές

- Advertisement -

Ποιοί στελεχώνουν τις δημοτικές επιτροπές από την πλειοψηφική αρχή και τα μέλη της αντιπολίτευσης; Διαβάστε αποκλειστικά στο loutrakiblog.

Οικονομική επιτροπή: Δόσχορης Κώστας, Πέτρου Δημήτρης, Στάμου Μαρία, Βαρελάς Παναγιώτης
Αντιπολίτευση: Γιώργος Γκιώνης, Σπύρος Ράτης
Επιτροπή Ποιότητας Ζωής: Αργύρης Ψυχογιός, Σταυρούλα Λέζου, Κακούρος Ιωάννης, Νίκος Λόης
Αντιπολίτευση: Πρωτοπαππά Μαρία, Γιώργος Πετρίτσης

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. mi.fi βάλε και τους ψήφους δίπλα που πήρε ο καθένας για να δούμε ποιός εννοεί την πραγματική συναίνεση και συνεργασία, η αντιπολίτευση ή ο κ.Λογοθέτης που τη ζητάει όπου βρεθεί κι όπου σταθεί!!!

  2. Φίλε ανώνυμε,εάν θέλεις να βοήθησεις κάντο.Εαν θέλεις να συμμετέχεις θετικά και ενεργά κάντο.Τα υπόλοιπα είναι εκ του πονηρού και υποδηλώνουν διαπλοκή και κακοήθεια.
    Αλλιώς μην βοηθάς και περίμενε την ώρα να χύσεις την χολή σου.
    Δεν πάμε όμως έτσι μπροστά.
    Κριτήριο σε ότι κάνουμε δεν είναι οι ψήφοι.Και καλά κάνει ο Λογοθέτης να μην βάζει ώς πρώτο κριτήριο τους ψήφους για να συνεργαστεί.
    Κριτήριο είναι η διάθεση του χρόνου και η διάθεση να μάθεις για να μπορείς να προσφέρεις ορθά και νόμιμα.
    Παρανομίες,διαπλοκές,συναλλαγές δεν θέλουμε άλλο.
    Εαν θέλεις βαλε πλάτη αλλιώς άστο να παει το παλιαμπελο!!!

  3. ΜΠΛΟΓΚΕΡ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ….

  4. Σώπα ρε φίλε 6:22 που κριτήριο δεν είναι οι ψήφοι. Αν όμως η αντιπολίτευση δεν ψήφιζε τον Κακκαβά για πρόεδρο, δεν θα σήμαινε τίποτα για τον Λογοθέτη αυτό (αφού όπως λες δεν έχει πρώτο κριτήριο τους ψήφους)? Θα σήμαινε και πολλά μάλιστα. Είσαι λάθος στην τοποθέτησή σου. Όλα έχουν τη σημασία τους ειδικά στην πρώτη συνεδρίαση του Δ.Σ. Δείχνουν τι θα ακολουθήσει στο μέλλον.

  5. Αρθρο 73 ν.3852/2010
    Επιτροπή Ποιότητας Ζωής-Αρμοδιότητες

    Α. Είναι αρμόδια, με την επιφύλαξη του άρθρου 83, για:
    α. τη χορήγηση προέγκρισης ίδρυσης καταστημάτων και επιχειρήσεων μετά απ΄προέλεγχο του σχετικού αιτήματος του ενδιαφερομένου,
    β. την ανάκληση ή την οριστική αφαίρεση της άδειας ίδρυσης και λειτουργίας των καταστημάτων, επιχειρήσεων και λοιπών εγκαταστάσεων και δραστηριοτήτων αρμοδιότητας του δήμου,
    γ. τη χορήγηση ή ανάκληση της άδειας λειτουργίας μουσικής.

    Β. Εισηγείται στο δημοτικό συμβούλιο:
    α. θέματα καθορισμού χρήσεων γης
    β. θέματα ρυθμιστικών σχεδίων, προγραμματισμού, εφαρμογής ρυθμιστικών σχεδίων, οικιστικής οργάνωσης ανοικτών πόλεων, εφαρμογής Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου (Γ.Π.Σ), πολεοδομικών μελετών , ανάπλασης περιοχών, πολεοδομικών επεμβάσεων, χρηματοδότησης προγραμμάτων ανάπλασης, ανασυγκρότησης υποβαθμισμένων περιοχών, πολεοδομικής αναμόρφωσης προβληματικών περιοχών, αποζημίωσης ρυμοτομούμενων, πολεοδομικών ρυθμίσεων, εισφοράς σε γη ή σε χρήμα, περιοχών ειδικά ρυμιζόμενης πολεοδόμησης (Π.Ε.Ρ.ΠΟ.) και έγκρισης πολεοδομικών μελετών.
    γ. τη λήψη αποφάσεων για θέματα προστασίας του περιβάλλοντος,
    δ. τη λήψη αποφάσεων για θέματα χωροθέτησης κοιμητηρίων, κατά τις προβλέψεις του ν.2508/97, κέντρων αποτέφρωσης νεκρών, καθώς και άλλων, σχετικών με το αντικείμενο, αρμοδιοτήτων του,
    ε. το σχέδιο κανονιστικών αποφάσεων των άρθρων 79 και 82 του Κ.Δ.Κ.

    Αν κρίνουν λοιπόν κάποιοι κ.κ. σύμβουλοι του Λογοθέτη ότι δεν χρειάζεται καθόλου μηχανικός σε αυτή την επιτροπή, ιδιαίτερα τώρα που το Γ.Π.Σ εκκρεμεί, καλά έκαναν και δεν ψήφισαν τον Πετρίτση!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog