Μετά το πέρας των εκλογών η Παρέμβαση Πολιτών έχει κατ’ επανάληψη αναφέρει αλλά και δημοσίως δηλώσει την πρόθεση για αμέριστη συνεργασία και συναίνεση με τη νέα Δημοτική Αρχή.

Ωστόσο θα επικαλεστούμε μια παροιμία που ο σοφός λαός λέει πως «η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται» για να επισημάνουμε ότι κατά την διάρκεια της εκλογής των Επιτροπών Οικονομικών και Ποιότητας Ζωής (2-1-2011) η νέα Δημοτική Αρχή στην πραγματικότητα απέδειξε πανηγυρικά ότι δεν επιδιώκει την συναίνεση και την συνεργασία.
Οι ψηφοφορίες δε που επακολούθησαν ως προς την συμμετοχή των μελών της μειοψηφίας του ΔημοτικούΣυμβουλίου για την εκλογή του Προεδρίου του Συμβουλίου των Δημοτικών Κοινοτήτων Λουτρακίου– Ισθμίας – Αγ. Θεοδώρων είναι τρανή απόδειξη των εκ των προτέρων συμφωνιών που έχουν γίνει με τον συνδυασμό της Αδέσμευτης Δημοτικής Κίνησηςτου κ Π.Παύλου.

Η Παρέμβαση Πολιτών δηλώνει ευθαρσώς πως θα συνεχίσει την δυναμική της παρουσία στα δρώμενα του νέου Καλλικρατικού Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγ.Θεοδώρων στηλιτεύοντας τα κακώς κείμενα αλλά και επαινώντας και συμπράττοντας στα καλώς τεκταινόμενα έχοντας πάντα ως άξονα το όφελος των συνδημοτών και των κατοίκων του Δήμου μας.
Είναι υποχρέωσή μας να μοιραστούμε την σκέψη και τον προβληματισμό μας αυτόν, καθώς και να τον γνωστοποιήσουμε προς όλες τις κατευθύνσεις και τους πολίτες του Δήμου μας.
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ – ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ