Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Παρέμβαση Πολιτών: Για ποια συναίνεση ομιλούν;

- Advertisement -

Μετά το πέρας των εκλογών η Παρέμβαση Πολιτών έχει κατ’ επανάληψη αναφέρει αλλά και δημοσίως δηλώσει την πρόθεση για αμέριστη συνεργασία και συναίνεση με τη νέα Δημοτική Αρχή.

Ωστόσο θα επικαλεστούμε μια παροιμία που ο σοφός λαός λέει πως «η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται» για να επισημάνουμε ότι κατά την διάρκεια της εκλογής των Επιτροπών Οικονομικών και Ποιότητας Ζωής (2-1-2011) η νέα Δημοτική Αρχή στην πραγματικότητα απέδειξε πανηγυρικά ότι δεν επιδιώκει την συναίνεση και την συνεργασία.
Οι ψηφοφορίες δε που επακολούθησαν ως προς την συμμετοχή των μελών της μειοψηφίας του ΔημοτικούΣυμβουλίου για την εκλογή του Προεδρίου του Συμβουλίου των Δημοτικών Κοινοτήτων Λουτρακίου– Ισθμίας – Αγ. Θεοδώρων είναι τρανή απόδειξη των εκ των προτέρων συμφωνιών που έχουν γίνει με τον συνδυασμό της Αδέσμευτης Δημοτικής Κίνησηςτου κ Π.Παύλου.

Η Παρέμβαση Πολιτών δηλώνει ευθαρσώς πως θα συνεχίσει την δυναμική της παρουσία στα δρώμενα του νέου Καλλικρατικού Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγ.Θεοδώρων στηλιτεύοντας τα κακώς κείμενα αλλά και επαινώντας και συμπράττοντας στα καλώς τεκταινόμενα έχοντας πάντα ως άξονα το όφελος των συνδημοτών και των κατοίκων του Δήμου μας.
Είναι υποχρέωσή μας να μοιραστούμε την σκέψη και τον προβληματισμό μας αυτόν, καθώς και να τον γνωστοποιήσουμε προς όλες τις κατευθύνσεις και τους πολίτες του Δήμου μας.
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ – ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ

- Advertisement -

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κύριοι της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ,όπως πολύ σωστά λέτε΄'ότι η καλή ημέρα από το πρωί φαίνεται',γιατί 4 σύμβουλοι σας,στην κορυφαία πρώτη θεσμική εκδήλωση, αρνήθηκαν την συναίνεση στην εκλογή Προέδρου,ενώ αντιθέτως η πλειοψηφία σύσσωμη στήριξε τον Αντιπρόεδρο από την παράταξης σας;;; Το ίδιο επαναλάβατε και στην εκλογή του Γραμματέα,που προέρχεται από ελάσσονα μειοψηφία… Την ομοφωνία και ομοψυχία με το συνδυασμό του κ.ΠΕΤΡΙΤΣΗ στις ψηφοφορίες των επιτροπών πώς την χαρακτηρίζετε;;; Αντί να βγάλετε δελτίο τύπου και να ζητάτε συγνώμη από τους δημότες και κατοίκους του πρώην ΔΗΜΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ για το οικονομικό χάλι που αφήνετε,'οπως διαρέουν οι αρμόδιοι υπηρεσιακοί παράγοντες,έχετε το θράσος να μιλάτε ΄'για δήθεν υποχρέωσή σας να μοιράσετε την σκέψη και τον προβληματισμό σας με τους πολίτες του Δήμου'…..μάλλον δεν έχετε καταλάβει ότι έχετε υποχρέωση να απολογηθείτε στο λαό και να ζητήσετε να σας κρίνουν λίαν επιεικώς, τουλάχιστον με ισόβια απαξίωση από τα κοινά του τόπου………….

  2. Η συναλλαγή μεταξύ Λογοθέτη – Παύλου είναι πλέον δεδομένη. Η σημερινή εμφάνιση του Παύλου δίπλα ακριβώς απ'τον Κακκαβα και τον Λογοθέτη σε όλη την τελετή αγιασμού καταδεικνύει ότι το παιχνίδι έχει τελειώσει ή μάλλον μόλις άρχισε. Απομένει να δούν οι Λουτρακιώτες ποιά έμμισθη θέση θα πάρει ο Παύλου και πόσο χαμηλά μπορεί να πέσει ο Λογοθέτης. Είναι ντροπή για εμάς που ψηφίσαμε Λογοθέτη να βλέπουμε τον Παύλου να μοστράρει δίπλα του και να καμαρώνει σαν γύφτικο σκεπάρνι λες και ο κόσμος ψήφισε τον Παύλου για δήμαρχο. Βαρεθήκαμε να τον βλέπουμε διαρκώς μπροστά μας. Ο κόσμος ψήφισε αλλαγή και αυτή απαιτούμε από το Λογοθέτη.

  3. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΝΟΙΚΤΑ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟΝ ΠΑΥΛΟΥ ΠΟΥ ΔΕ ΛΕΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ.
    ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΝΑ ΧΑΡΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΤΕΨΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΖΑΡΖΑΒΑΤΙΚΟ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Ο ΣΥΜΒΟΥΛΑΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΘΕΤΗ. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!

  4. ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ 50 ΨΗΦΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΧΑΝ ΠΑΥΛΟΥ-ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ.ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΕΝΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ. ΗΤΑΝ ΚΟΙΝΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΕ ΓΚΙΩΝΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΣΥΝΕΠΩΣ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΧΑΛΙ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙ Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ…

  5. 12:29, Μη βλεπεις παντου φαντασματα. Ο Λογοθετης δεν εχει αναγκη κανεναν ΠΠ για να διοικησει. Ειναι αξιος και αυτος και οι συμβουλοι του και σε διαβεβαιω οτι κανενας απο την ομαδα του δεν επιθυμει τον ΠΠ στα ποδια του. Οι περαχωριτες ειδικα δεν καταδεχονται τετοιου ειδους συνεργασιες.

  6. Τελικά το πρόβλημά σας είναι ποιος με ποιον!! Αντι να δούμε πως θα λύσουμε τα προβλήματα της πόλης μας ΟΛΟΙ μαζί εσείς στέκεστε σε κακίες και σε μικρότητες. Ναι μπορεί να βαρεθήκαμε τον Παύλου ή τον Γκιώνη ως δήμαρχοι (το έδειξαν οι εκλογές άλλωστε) αλλά σημασία έχει να είναι αποτελεσματικοί στον νέο τους ρόλο. Και τον ρόλο αυτό τον υποδεικνύουν οι εκλογές και μόνο οι εκλογές. Και ως αντιπολίτευση έχουν σκοπό να βοηθήσουν την Δημοτική Αρχή να πετύχει στο έργο της. Εκεί που χρειάζεται συνεργασία και εκεί που χρειάζεται διαφορετική άποψη. Η Δημοτική αρχή είναι εκείνη που είναι υπεύθυνη για ότι συμβαίνει – και όχι για τα πρόσωπα – αλλά για τα αποτελέσματα που θα φέρει. Και εάν αυτά είναι θετικά τότε όλες οι φωνές διαμαρτυρίας θα σωπάσουν. Εαν όμως δεν τα καταφέρει τότε οι φωνές διαμαρτυρίας θα πληθύνουν. Εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει ποιος θα είναι δίπλα στον Λογοθέτη τον νέο μας Δήμαρχο αλλά το έργο που θα προσφέρει. Και δεν είναι κανείς που να αμφισβητεί την εμπειρία του Παύλου στα κοινά και τις γνώσεις του στις λειτουργίες του Δήμου. Ενα τις αμφισβητεί κάποιος τότε έχει προσωπικό πρόβλημα μαζί του και δεν θέλει να δει καθαρά. Να δεχτώ ότι τον βαρέθηκε ο κόσμος. Αλλά η πραγματικότητα δεν σηκώνει αναβολές αφου η κατάσταση έχει φτάσει στον πατο. Είτε Οικονομικά είτε Διοικητικά. Άρα καλοπροαίρετα χρειάζονται όλοι. Όλοι για να δοθούν λύσεις στα προβλήματα του Δήμου μας. Και είναι τεράστια. Οικονομικά, Διοικητικά, Ανθρώπινο Δυναμικό, Οργάνωση και σύσταση υπηρεσιών, Μισθοδοσίας, Διαχείρισης Υπηρεσιών, Διαβούλευση με τους Επενδυτές και προπάντων κακόβουλων ανθρώπων.
    Αφήστε τα μίση και τα πάθη και ενωθείτε να δούμε έναν Δήμο όπως του αναλογεί. Το τι του αξίζει είναι διαφορετικό θέμα και εξαρτάται αποκλειστικά από τις δικές μας επιλογές.

    Ο Εξωραιστής.

  7. nai exoraisti moy kala ta les alla to paramithi den exei kako liko tha ston dixi o logothetis se liges meres kai tha triveis ta matia soy.ston sxino pantos ton eidan to proi mou eipan kati poulakia kai malista edine kai simvoules ston ligo kai den to leo ego ligo dikoi tou ton lene kai malon exoun kai epixirimata.pantos einai krima na varane kapioi ton neo dimarxo apo tora akoma den parelave kala kalaligo ntropi vre paidia ,ektos an to kanete gia na min varesete to kefali ston tixo opote ti na po kalo kopanima.!!!!!
    (protos protos kai proi proi o pseftaras tis esiea sth mayrolimni simera alla den ton xorage o topos alonise to limani ti na to vasanizi arage to paidi???????)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog