Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Τα «πεθερικά» γνώρισε η Μακρυπούλια!

- Advertisement -

Χριστούγεννα στην Κύπρο έκαναν σύμφωνα με την Real Life η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης. Ανήμερα των Χριστουγέννων αμέσως μετά την παράσταση της, η ηθοποιός έφυγε για Κύπρο, όπου την περίμενε ο αγαπημένος της.
Η Ζέτα που φιλοξενήθηκε σε ιδιόκτητο τριώροφο σπίτι που διαθέτει ο τραγουδιστής στην περιοχή Αγλαντζιά, στην Λευκωσία, γνώρισε και τα πεθερικά… Οι γονείς του Μιχάλη Χατζηγιάννη μένουν στον πρώτο όροφο, η αδερφή του στον δεύτερο και ο Μιχάλης στον τρίτο.

Την επόμενη μέρα σύμφωνα με την εφημερίδα έφαγαν όλοι μαζί  στους γονείς του Μιχάλη Χατζηγιάννη ενώ οι εντυπώσεις που αποκόμισαν για την Ζέτα ήταν οι καλύτερες…

Επιπλέον το ζευγάρι το προηγούμενο Σαββατοκύριακο «πετάχτηκε» μέχρι την ορεινή Αρκαδία για ένα ρομαντικό διήμερο. Το ζευγάρι επέλεξε για την διαμονή του ένα πολυτελές σαλέ κοντά στην Βυτίνα και έκαναν βόλτες στα γύρω γραφικά χωριά.

Κάτοικοι της περιοχής τους είδαν να περπατούν στην λεωφόρο της Αγάπης, όπως ονομάζεται ένας δρόμος της Βυτίνας που είναι γεμάτος από πλατάνια. Κρατώντας από ένα καφέ περπατούσαν και απολάμβαναν την κουβέντα τους ενώ γευμάτισαν και σε ένα παραδοσιακό ταβερνάκι. Βόλτα όμως έκαναν και στο χιονοδρομικό του Μαινάλου.

Αν και για λίγο λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και των δύο πέρασαν υπέροχα!!!
*star.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog