Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Φοίβος Συκεών-Ποσειδώνας Λουτρακίου 34-24!

- Advertisement -

To Σάββατο 8 Ιανουαρίου στο κλειστό γυμναστήριο Δ.Α.Κ γυμναστήριο στις Συκιές στην Θεσσαλονίκη για την 10η Αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας έγινε ο αγώνας μεταξύ των ομάδων Φοίβος Συκεών με αντίπαλη την ομάδα του Ποσειδώνα Λουτρακίου.

Ο αγώνας ήταν πολύ δυνατός από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο. Η ομάδα του Φοίβου με πάθος και με ιδιαίτερη δύναμη έδειξαν ότι το ήθελαν τον αγώνα αυτό πάση θυσία.
Η ομάδα μας δεν κατάφερε να αντέξει στην πίεση αυτή αφού οι 4 απουσίες της ομάδας μας (Ρουμελιώτης- δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει άδεια του εργοδότη του, Αικατερίνης-δεν κατάφερε να εξασφαλίσει άδεια από την υπηρεσία που υπηρετεί στην Αεροπορία, Γκίκας – που δεν κατάφερε να πάρει άδεια από τη εργασία του και ο Βασιλειάδης που τραυματίστηκε στον αστράγαλο (διάστρεμμα) το μεσημέρι της Παρασκευής βοηθώντας τον πατέρα του στην δουλειά) ήταν σημαντικές έτσι όπως εξελίχθηκε ο αγώνας. Το βάθος του πάγκου θα ήταν το βοήθημα στην διάρκεια του αγώνα.
Η ομάδα μας προσπαθούσε σε όλο το πρώτο ημίχρονο και αγωνιζόταν να αντιμετωπίσει και την κούραση της αυθημερόν μετακίνησης αφού φτάσαμε μόλις μια ώρα πριν τον αγώνα και αμέσως μπήκαν στο γήπεδο για ζέσταμα.
Με όλα τα παραπάνω η ομάδα μας το πρώτο ημίχρονο κατάφερε να το τελειώσει χωρίς ιδιαίτερες απώλειες και το σκορ να είναι 14-13.
Στο δεύτερο όμως ημίχρονο τα πράγματα εξελίχθηκαν πολύ άσχημα. Ένας απρόβλεπτος παράγοντας ήταν η απουσία και των δύο τερματοφυλάκων μας στο δεύτερο ημίχρονο. Και ο Γιογκαράκης και ο Σακελλαρίου ήταν σε άλλο γήπεδο. Κανείς δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στις ανάγκες και στις απαιτήσεις του αγώνα. Οι τερματοφύλακες είναι η αρχή και το τέλος της ομάδας. Είναι η κυρίαρχη δύναμη της ομάδας που με την απόδοσή τους καλύπτει και τα λάθη των συμπαικτών τους. Είναι οι άνθρωποι εκείνοι που με την ηρεμία τους και την αυτοσυγκέντρωση τους καθοδηγούν από πίσω την ομάδα και παρακινούν τους συμπαίκτες τους να αγωνιστούν περισσότερο. Είναι εκείνοι που δίνουν την αιτία με την αγωνιστική τους συμπεριφορά οι παίκτες γηπέδου να πάρουν δύναμη να συνεχίσουν. Με μια απόκρουσή τους να δώσουν τα φτερά που χρειάζεται η ομάδα για να κερδίσει τον κάθε αγώνα.
Έτσι φυσιολογικά με την απουσία των τερματοφυλάκων μας ήρθε ο διασυρμός και το ρεζιλίκι. Ήρθε η ταπεινωτική ήττα από τον Φοίβο με 10 γκολ. Δεν θυμάμαι η ομάδα μας να έχει χάσει ξανά με τέτοια διαφορά. Ακόμη και έτσι όπως εξελίχθηκε ο αγώνας εάν οι τερματοφύλακες είχαν κάνει 5 αποκρούσεις σε όλο τον αγώνα θα έδιναν την δυνατότητα πέντε επιθέσεων στην ομάδα μας με αποτέλεσμα να μπορούμε να πάρουμε την ισοπαλία ή να χάσουμε με μικρότερη διαφορά που θα μπορούσε να καλυφθεί στον δεύτερο γύρο στο Λουτράκι κάτι που τώρα είναι αδιανόητο.

Τα δεκάλεπτα : 5-5,9-9,14-13 ημι, 19-16,27-21,34-24.
Οι συνθέσεις δεν φαίνονται καλά στο φύλο αγώνα και αδυνατούμε να τις αντιγράψουμε

Πέναλτι : 1/1,2/2 Δίλεπτα : 10-6

Η διαιτησία των Πάτιου-Τσάνα διευκόλυνε το δυνατό παιχνίδι. Μετά το τέλος του αγώνα οι διαιτητές ομολόγησαν ότι δεν ήταν το καλύτερό τους παιχνίδι και ότι πάντα προσπαθούν για να γίνονται καλύτεροι. Εύχομαι να πάρουν τα επάνω τους σύντομα γιατί είναι ένα δίδυμο που είναι ψηλά στην συνείδησή μας.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα ήταν ως εξής: 10 Αγωνιστική –Σάββατο 8/1
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – ΑΡΙΩΝ ΠΤΟΛΕΜ. 22-30
ΦΟΙΒΟΣ ΣΥΚΕΩΝ – ΠΟΣ. ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ 34-24
ΑΛΕΞ. ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ – ΛΕΩΝ.ΑΓ.ΑΝΑΡΓ. 34-29
ΦΑΙΑΚΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ -ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ 18-27
Γ.Σ. ΚΟΡΩΠΙΟΥ – ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤ. 25-23
ΠΑΡ.ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ – ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ 17-23

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1 ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ 18
2 ΑΡΙΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ 14
3 ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ 14
4 ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ 12
5 ΦΟΙΒΟΣ ΣΥΚΕΩΝ 12
6 Γ.Σ. ΚΟΡΩΠΙΟΥ 12
7 ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 10
8 ΦΑΙΑΚΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 8
9 ΠΑΡ. ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 7
10 ΑΛΕΞ. ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ 4
11 ΛΕΩΝ. ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ 4
12 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 0

υ.γ.
Ευχαριστούμε τον συμπολίτης μας Σταύρο Κορκόβελο που μένει και εργάζεται στην Θεσσαλονίκη που ήρθε και μας τίμησε με την παρουσιά του. Τον ευχαριστούμε και για τις φωτογραφίες.
*http://aoposeidon-handball-a2.blogspot.com/

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ειδικα με τερματοφύλακα τον Γιογκαράκη δεν παει πουθενά η ομάδα…Δεν έχει ήθος αθλητή και δεν τιμάει τον Ποσειδώνα σαν σύλλογο να αγωνίζονται τέτοιοι παίκτες στο δυναμικό του..Τρεις φορές τον έχω παρακολουθήσει και δεν βρίσκεται ποτέ στο γήπεδο.Ασχολείται πάντα με τους διαιτητές και τα λάθη τους,εκνευρίζεατι με το παραμικρό και μαλώνει χωρίς λόγο..Τέτοιες συμπεριφορές είναι ανεπίτρεπτες από παόκτες τέτοιας κατηγορίας. Καλή επιτυχία στη συνέχεια..

  2. Όσο αφορά τον φίλο 2:58 να συμφωνήσω οτι η φετινή συμπεριφορά του Γιογκαράκη δεν είναι η καλύτερη που έχει κάνει. Πράγματι είναι ανεπίτρεπτη και έχουμε μιλήσει με τον Χρήστο για την προσβλητική εικόνα που προβάλει προς τα έξω και έχει υποσχεθεί να επανέλθει στην τάξη.
    Όσο αφορά τον φίλο 3:27 ο χαρακτηρισμό σου ως κοπρόσκυλα τους συναθλητές σου σε εκθέτει περισσότερο γιατί είναι ο ίδιος χαρακτηρισμός που χρησιμοποιήσεις στη προπόνηση.
    Εάν είχες πνεύμα δημιουργικό θα καταλάβαινες ότι το δίδαγμα της ήττας αυτής, το οποίο είναι ότι όλοι μαζί χάνουμε και όλοι μαζί κερδίζουμε. Αλλά κάποιοι επιθυμούν να βγάζουν τον εαυτούλη τους έξω από τη ομάδα.
    Όπως έχουμε αναδείξει στο παρελθόν με άλλες αναρτήσεις τις πολύ καλές επεμβάσεις των τερματοφυλάκων και σας άρεσε, έτσι την δεδομένη στιγμή γίνονται οι ανάλογες παρατηρήσεις. Αλλά προφανώς δεν αρέσει σε κάποιους η δημιουργική κριτική. Και στο φινάλε τι ζητάμε?? Σε 60 λεπτά αγώνα 5 αποκρούσεις. Να δίνατε την ευκαιρία στην ομάδα μας για 5 επιθέσεις παραπάνω και 5 λιγότερες στον αντίπαλο. Αυτό σημαίνει από ισοπαλία ως και νίκη ως και ήττα με λιγότερα από 1 ή 2 γκολ διαφορά. Μια διαφορά που στον δεύτερο γύρο θα μπορούσαμε να καλύψουμε. Ο θρίαμβος από τον διασυρμό είναι 5 προσπάθειες. Είναι πιο λεπτό και από μία κλωστή.
    Μαζί με τα λάθη σας ως αθλητές δεν προσβάλλεται μόνο τον εαυτό σας αλλά και όλους όσους συνδέονται με την ομάδα. Οπότε προτείνω να δουλέψετε περισσότερο γιατί μόνο με την δουλειά και την προπόνηση μπορεί να υπάρξει βελτίωση υπόλοιπα είναι εκ του πονηρού.
    Εάν νομίζεται ότι ότι για εμάς είναι εύκολο να χαρακτηρίζουμε τις ήττες προσβλητικές και να αναγάγουμε τις κακές μας συμπεριφορές δημοσίως είστε γελασμένοι.
    Νιώθουμε ντροπή για το αποτέλεσμα αυτό και το δημοσιεύουμε. Προσπαθούμε να ήμαστε δίκαιοι και στις όμορφες στιγμές και στις άσχημες. Πολλές φορές μέσα από τις νίκες της ομάδας μας σας επισημαίνω τα λάθη ώστε οι επόμενες νίκες να είναι ακόμη πιο εύκολες.
    Ποτέ δεν στέκομαι επιδερμικά και δεν αρέσκομαι στην νίκη. Θέλω να παίζουμε όλοι μαζί σωστά και να κερδίζουμε όλοι μαζί. Μαζί με εσάς κάνετε υπερήφανους και όλους τους άλλους. Φροντίστε να αγωνιζόσαστε με πράξεις και όχι με λόγια.

    Μπεκιάρης Παναγιώτης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog