Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Είπε το “ναι” για Πανιώνιο ο Μήτρογλου!

- Advertisement -

Παίκτης του Πανιωνίου για τους επόμενους 6 μήνες είναι ο Κώστας Μήτρογλου, ο οποίος είπε το “ναι” και αποχωρεί από τον Ολυμπιακό.

 Ο Ολυμπιακός έκαμψε τελικά την άρνηση του διεθνούς επιθετικού, ο οποίος θα δοθεί στους “κυανέρυθρους” ως αντάλλαγμα για τη μεταγραφή του Γιάννη Μανιάτη. Μάλιστα, ο Μήτρογλου υπέγραψε το συμβόλαιό του και ανήκει και τυπικά στο δυναμικό της ομάδας της Νέας Σμύρνης μέχρι το καλοκαίρι.
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή:
Το μεσημέρι της Τρίτης υπήρχε μια περιρρέουσα ατμόσφαιρα ότι το θέμα δανεισμού του Κώστα Μήτρογλου στον Πανιώνιο τελείωσε με αρνητική, για τους κυανέρυθρους, κατάληξη. Οπως, όμως, μόνο εμείς τονίζαμε, μπορεί ο Μήτρογλου αρνιόταν πεισματικά να πάει στον Πανιώνιο (ο πατέρας του παίκτη τόνισε στον Βαγγέλη Μαρινάκη ότι ο γιος του έχει πρόταση από τον Αρη), ο Ολυμπιακός, όμως, θα το πάλευε μέχρι τελευταία στιγμή για να αλλάξει τη στάση του.
Μάλιστα, ο ποδοσφαιριστής κλήθηκε εκτάκτως στα γραφεία του Ολυμπιακού το απόγευμα της Τρίτης όπου μετά από διαβουλεύσεις δέχθηκε να παραχωρηθεί δανεικός στον Πανιώνιο για 6 μήνες υπογράφοντας τη σχετική συμφωνία.
Λίγα λεπτά αργότερα, ο Πανιώνιος ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του 22χρονου στράικερ: “Ο Πανιώνιος ΓΣΣ ΠΑΕ ανακοινώνει την απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής παραχωρήθηκε στον Πανιώνιο υπό μορφή δανεισμού για 6 μήνες από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, στα πλαίσια της μεταγραφής του Γιάννη Μανιάτη. Ο Κώστας Μήτρογλου θα ενσωματωθεί άμεσα στην ομάδα του Πανιωνίου και θα τεθεί από αύριο το πρωί στη διάθεση του προπονητή της ομάδας κ. Τάκη Λεμονή“. Από την πλευρά του, ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε: “Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την παραχώρηση στον Πανιώνιο, με την μορφή δανεισμού για έξι μήνες, του ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνου Μήτρογλου”.
*contra.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog