Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Κάκιστη η εικόνα του δήμου στο θέμα της καθαριότητας

- Advertisement -

Ευρεία σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα, την οποία συγκάλεσε ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, Κώστας Λογοθέτης, με θέμα την οργάνωση της υπηρεσίας καθαριότητας του νέου διευρυμένου Δήμου.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου κ. Θανάσης Μουζάκης, ο Διευθυντής της υπηρεσίας Περιβάλλοντος και Καθαριότητας, κ. Ζώκας, καθώς και οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα. Στην εισήγησή του ο Κώστας Λογοθέτης επεσήμανε την κρισιμότητα της ορθής λειτουργίας της υπηρεσίας τονίζοντας : ΄΄ Η προηγούμενη Δημοτική Αρχή κρίθηκε στον τομέα της καθαριότητας.
Η κακή εικόνα του δήμου αφορά όμως και την ίδια την υπηρεσία. Ξεκαθαρίζω με απόλυτη ειλικρίνεια ότι και λόγω φύσης αλλά και λόγω πολιτικής αντίληψης είμαι υπέρ των εργασιακών δικαιωμάτων και θα είμαι από τους πρώτους που θα βρίσκομαι στο πλευρό σας για τη διεκδίκηση εργασιακών κεκτημένων. Παράλληλα όμως ζητώ την πλήρη τήρηση των εργασιακών σας υποχρεώσεων.  Με σοβαρότητα και όπου χρειαστεί με αυστηρότητα θα πρέπει να εφαρμοστεί ο νέος κανονισμός καθαριότητας, τον οποίο πολύ σύντομα θα έχετε.
Οι γενικές αρχές που διέπουν τη συνεργασία μας είναι η τήρηση και εκτέλεση των εντολών που μεταφέρονται από την πολιτική ηγεσία και την αρμόδια υπηρεσία, η απαρέγκλιτη τήρηση του ωραρίου, η εκτέλεση των προκαθορισμένων διαλειμμάτων μέσα στον εργασιακό χώρο, η προστασία και συντήρηση της δημόσιας περιουσίας.
Έχουμε μία ύψιστη υποχρέωση απέναντι στους δημότες, όχι μόνο λόγω των ανταποδοτικών τελών, αλλά κυρίως για λόγους ποιότητας ζωής και αξιοπρεπούς εικόνας του Δήμου μας. Από τη μεριά μας στην κατεύθυνση της διασφάλισης των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας, ανακοινώνουμε ότι  είναι από σήμερα στη διάθεσή σας ο γιατρός και ο τεχνικός ασφαλείας΄΄. Στην ίδια λογική κινήθηκε και η τοποθέτηση του Αντιδημάρχου Θανάση Μουζάκη, ο οποίος υπογράμμισε ότι η καθαριότητα είναι μέγιστο πολιτικό και οργανωτικό στοίχημα, ενώ ο γιατρός εργασίας, επεσήμανε την άμεση ανταπόκριση της νέας δημοτικής αρχής στην επίλυση του θέματος του γιατρού εργασίας, το οποίο από το 2006 παρέμενε άλυτο.

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. posoi pigan kai ti elegan meta apo tous ipalilous den mas lete ala den pirazi tha ta lene dinata sto dromo ta paidia tis kathariotitas kai tha ta akousoume giati ligo i poli tous ipan oti mexri simera den douleva idomen ta kalamia pantos kai i magkia parkaran sto parkink tis iasonos.
    aaaaaaaaaaaaaaaaaa kai paraligo na to xehaso ti egine re paidia tou logotheti kai patriotes apo tin peraxora o kouvadakias kani nera i mono emena mou fenete??????????????gia diavasteton ligo.

    enas aplos ipalilos

  2. Παρακαλώ θα ήταν καλύτερα να γράφατε στα ελληνικά, είναι δυσκολο να διαβάζεις κείμενα με λατινικούς χαρακτήρες. Επιτέλους, τις γνώμες σας εκφράζεται δεν είσατε σε διαγωνισμό ορθογραφίας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    penny

  3. Οσοι γνωρίζουν ποιοί και πόσοι είναι οι μόνιμοι υπάλληλοι καθαριότητας στο Λουτράκι καταλαβαίνουν αμέσως το πρόβλημα που υπάρχει….άντε να βγάλεις άκρη…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog