Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ποιοι θα είναι φέτος οι διάσημοι “χορευτές”;

- Advertisement -

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες στον ΑΝΤ1 αφού έμειναν μόλις δυο μήνες για τη έναρξη του «Dancing with the stars ΙΙ». Η επιτυχία του σόου τη χρονιά που πέρασε οφειλόταν σε πολύ μεγάλο βαθμό διάσημους «χορευτές» γι’ αυτό και η φετινή λίστα με τους υποψήφιους celebrities που θα κληθούν να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους στο χορό, είναι μακροσκελής.
 Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η παραγωγή του λαμπερού σόου έχει ήδη αρχίσει τις επαφές και τις προσκλήσεις. Έτσι η Βίκυ Καγιά, η Σοφία Αλιμπέρτη, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο Γιώργης Λαμπαθάκης, ο Ανδρέας Φουστάνος, η Σεράινα, η Άννα Πρέλεβιτς και η Όλγα Φαρμάκη είναι τα πρώτα πρόσωπα που δέχθηκαν αλλά και αναμένεται να δεχθούν μέσα στις επόμενες ώρες πρόταση να συμμετάσχουν στον δεύτερο κύκλο του φιλανθρωπικού dance σόου.
Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι αυτοί θα είναι και στο σόου. Απλά είναι αυτοί με τους οποίους αρχικά θα επικοινωνήσει το κανάλι.
Πάντως σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η λίστα περιλαμβάνει επίσης κι άλλους πολιτικούς, μοντέλα, ηθοποιούς, γιατρούς, αθλητές και τραγουδιστές.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog