Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η κολυμβητική ομάδα του ΑΟ Ποσειδών που προπονείται σήμερα;

- Advertisement -

Εγκαίνια στο κολυμβητήριο έγιναν, κολυμβητήριο να λειτούργει δεν είδαμε.
Η απερχόμενη δημοτική αρχή παρέδωσε το κολυμβητήριο χωρίς η ιδία να δει να λειτουργεί.
Η κολυμβητική ομάδα του ΑΟ Ποσειδών που επί χρόνια προπονούταν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του SPORT CAMP πάντα με την οικονομική ενίσχυση του ΔΗΜΟΥ, σταμάτησε να προπονείτε, ο λόγος , δεν διασφαλίστηκαν από την νέα δημοτική αρχή τα έξοδα λειτουργίας της Πισίνας, με αποτέλεσμα η εταιρεία sport Camp να σταματήσει την λειτουργία της πισίνας λόγω του δυσβάστακτου οικονομικού Κόστους Λειτουργίας και συντηρήσεως.

Ακούγεται ότι ο νέος Δήμαρχος πήρε στα χέρια του την υπόθεση και έδωσε εντολή την μη συνέχιση της οικονομικής ενίσχυσης προς το sportcamp, δεδομένου της λειτουργίας της νέας πισίνας.
Η ουσία είναι ότι :
Η Πισίνα ακόμα δεν έχει λειτουργήσει ( δεν ξέρουμε αν λειτουργεί)
Στελέχωση με ανθρώπινο δυναμικό ακόμα να ορισθεί
Η αγωνιστή ομάδα προπονείτε στη Κόρινθο
Η πρωταγωνιστική ομάδα παράμεινε προ….
Και τα παιδικά τμήματα έγιναν πάλι βρεφικά.
Έκκληση να λειτουργήσει ΑΜΕΣΑ Η ΠΙΣΙΝΑ

dimotika.blogspot.com

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. to mono pou prepei na kani o neos dimarxos einai na vali diezel paidia kai to kolimvitirio tha einai etimo na doulepsi tora oson afora to anthropino dinamiko as kani praxi ta proeklogika taximata an mpori kai ola tha einai kala.aaaaaaaa na min xehaso pite ston kouvadakia oti telika exei ke kerkides.ektos an pire kai deytera gialia kai tis eide.
    pomlapi

  2. Δεν εχω κανει 'λαικ' μαικ,,,σημαινει οτι δεν σας γουσταρω???
    χεχε,αλλο θελω να πω και πληζζζ ακουστε-με!βγαινουν στο διαδυκτιο σωρηδον μπλογκς για το Λουτρακι και βλεπουμε να βγαινουν και αλλα,,,τυχαιο δεν νομιζω?διαβασα σε ενα σχολιο αλλου μπλογκ οτι τα πηρε 'χοντρα' ο μπλογκερ που εβριζε γκιωνη απο το πρωι μεχρι το βραδυ-οπως και εγινε απο οτι ξερω και βλεπαμε απο τις αναρτησεις του-ονοματα δεν λεμε!!!
    χθες ειδα στο μπλογκ του σκλια διαφημισεις ολου του σογιου του και αναρτηση κιολας που λεει για 20ε την διαφημιση!!!
    το αλλο που φυτρωσε προχθες και το διαφημισατε κιολας παιζει λαμπρου με χιλια…
    ο 'κουβαδακιας'???τα ξερουμε,,,μια απο τα ιδια και για τον παντελη,,,ας γελασουμε ολοι μαζι!!!
    Η ερωτηση μου ειναι απλη,,, πως επιτρεπετε να μενουν κρυφα ολα αυτα???
    ΗΡΑ

  3. NA ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΣΠΟΡΤ ΚΑΜΠ. ΕΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ Η ΠΙΣΙΝΑ….ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΔΟΥΝ ΝΕΡΟ ΟΥΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΟΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ SPORTCAMP ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑ. ΤΟ ΕΓΚΑΝΙΑΣΜΕΝΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ…ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ. ΒΛΕΠΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΕ ΑΝΙΣΟΠΕΔΟ ΚΟΜΒΟ…Η ΥΠΟΓΕΙΟ ΚΟΜΒΟ.. ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΑΔΕΙΕΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΟΥΤΕ ΣΕ 8 ΜΗΝΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ. ΑΣΕ ΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ. ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙ 400.000 ΚΌΣΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΛΕΩ…ΑΣΕ ΤΙΣ 400.000 ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ 200.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ. ΟΠΟΤΕ ΑΣ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΣΠΟΡΤΚΑΜΠ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ.(ΑΠΛΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΕΣΤΙΑ ΓΙΑ ΜΟΛΥΝΣΗ ΚΑΙ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ)

  4. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ….ΜΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙΑ. ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΚΟΥΤΑΜΑΡΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΤΑΜΑΡΕΣ..ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ. ΟΙ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΗΤΑΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗ Η ΑΝΑΘΕΣΗ. ΣΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΕΡΓΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΜΕΣΑ. ΕΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΑΣ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ. ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.

  5. ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΑΝ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ
    ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΔΕΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΓΩΝΕΣ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ Η ΠΡΟΥΓΟΥΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ
    ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΝΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΣΩΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ
    ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΧΑΡΙΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΟΥΤΕ ΜΕΡΑ

  6. καλα θα κανουν οι ανονυμοι ασχετιλες μα το θεμα κολυμβητηριο να το βουλοσουν και να παψουν να γραφουν κουταμαρες για το κολυμβητικο κεντρο του δημου μας κατω απο ασχετη φωτογραφια(ουτε τη στοιχειοδη ευθειξια δεν εχετε να ανεβασετε φωτογραφια των πραγματικων εγγαταστασεων)Λοιπον ασχετηλες αν δεν μας στερουσε η γραφειοκρατια του ελενκτηκου συμβουλιου την επησημη αποστολη της εγκρισης για την προσθετη δαπανη που εχει εγκρηθει απο πριν τις γιορτες σημερα τα παιδια θα το χεροντουσαν κανοντας προπονησεις στη νεα 25αρα.Δεν σας λεω αλλα,αν ενδιαφεροσαστε πργματικα θα ειχατε ερθει εστω μια φορα να δειτε απο κοντα τις εγκαταστασεις.(μην πει κανεισ οτι εχει ερθει γιατι ειμαι εκει καθημερηνα ολη μερα ΤΑΚΗΣ ΠΕΠΠΑΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog