Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ο νικητής του “Just the 2 of us”, είναι..

- Advertisement -

Tον μεγάλο νικητή του “Just the 2 of us”, θα ανακοινώσει σήμερα ο Γιώργος Καπουτζίδης. Παναγιώτης Πετράκης και Ελένη Φουρέιρα ή Μαρία Μπεκατώρου και Χρήστος Χολίδης;  Σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsbomb.gr, η ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού η οποία έχει ξεκινήσει από τα μεσάνυχτα της προηγούμενης Κυριακής, έχει ήδη σημειώσει ρεκόρ συμμετοχής. Το προβάδισμα καθ’όλη τη διάρκεια της εβδομάδας φέρεται να είχε ο Παναγιώτης Πετράκης, αλλά όλα θα κριθούν από την στιγμή που θα ξεκινήσει ο τελικός και μετά.
Τις πρώτες εβδομάδες προβολής του παιχνιδιού, μεταξύ της Μαρίας Μπεκατώρου και του Παναγιώτη Πετράκη υπήρχε… χάος ως προς τις ψήφους. Σταδιακά όμως και καθώς αποχωρούσαν τα ζευγάρια η… ψαλίδα μίκραινε, αφού οι τηλεθεατές που ψήφιζαν τους άλλους υποψήφιους έδειχναν την προτίμησή τους στην Μαρία και τον Χρήστο Χολίδη.
Η μεγάλη ανατροπή έγινε, σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsbomb.gr, μετά την αποχώρηση του Μιχάλη Ιατρόπουλου, του Μιχάλη Μουρούτσου και του Αντώνη Βλοντάκη, όποτε τα ποσοσά της Μαρίας Μπεκατώρου, πήραν την ανιούσα! Δύο ημέρες πριν τον τελικό, η διαφορά μεταξύ των δύο ζευγαριών ήταν λιγότερη από 9.500 ψήφους- μία διαφορά που δεν μπορεί να θεωρηθεί ασφαλής για τον Παναγιώτη και την Ελένη.
Τα υποψήφια ζευγάρια απόψε θα τραγουδήσουν τρία τραγούδια, εκ των οποίων το ένα θα είναι κοινό και για τα δύο, οπότε θα υπάρχει μεταξύ τους σύγκριση για το ποιός το είπε καλύτερα- αν και όλοι γνωρίζουν ότι δεν είναι μόνο η απόδοση που θα κρίνει τον νικητή!
Η Μαρία Μπεκατώρου πάντως δεν θα εχει στο πλευρό της τον σύζυγό της Αντώνη ο οποίος προτίμησε να στήσει “εξέδρα” σε φιλικό σπίτι και να την καμαρώσει παρέα με δεκάδες φίλους τους, στέλνοντας της την θετική τους ενέργεια. Κάτι ανάλογο θα κάνει και η κ. Βένια Καρατζαφέρη -σύζυγος του προεδρου του ΛΑΟΣ- η οποία όλα αυτά τα χρόνια στο Τηλε Αστυ, στηρίζει την Μαρία σαν κόρη της!
*NEWSBOMB.GR

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog