Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Απαγόρευσε την είσοδο σε βουλευτές στο εστιατόριό του στον Πύργο

- Advertisement -

Να κριθούν ως… ανεπιθύμητοι οι βουλευτές στα καφε – εστιατόρια του Πύργου ζήτησε καταστηματάρχης – μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου Καφεστιατόρων και συναφών επαγγελμάτων «Ο Διόνυσος».


Κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου που έγινε πρόσφατα στον Πύργο, τα μέλη του Συλλόγου ασχολήθηκαν με το μείζον θέμα της οικονομικής κρίσης αλλά και την έξαρση των ελέγχων στα καταστήματά τους, πρακτική που, όπως τονίζουν, σβήνει και τις τελευταίες ελπίδες για ανάκαμψη του κλάδου.
Αφού έγινε συζήτηση και εκτιμήθηκε η κατάσταση, ζητήθηκε η άποψη των μελών για το πώς θα πρέπει να αντιμετωπίσουν σαν Σύλλογος την δύσκολη αυτή συγκυρία.

Τότε, ένα από τα μέλη του Δ.Σ. πήρε τον λόγο και πρότεινε, ως έκφραση δυσαρέσκειας, να μην επιτραπεί η είσοδος των βουλευτών του νομού σε κανένα από τα εστιατόρια και τις καφετέριες της πόλης. Ζήτησε μάλιστα να τεθεί σε ψηφοφορία η πρότασή του η οποία ωστόσο δεν πήρε άλλη από την δική του ψήφο.

Όπως δήλωσε άλλο μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου «Ο Διόνυσος», η κάπως οξεία αυτή πρόταση του συναδέλφου του αντικατοπτρίζει την δυσαρέσκεια και την αγανάκτηση που επικρατεί στον κλάδο για πολιτικές αποφάσεις που έχουν οδηγήσει τα καταστήματά τους ένα βήμα πριν το λουκέτο.
«Οι βουλευτές, ως εκπρόσωποι της Βουλής που νομοθετεί, είναι υπεύθυνοι για τις αποφάσεις που λαμβάνονται, έτσι συγκεντρώνουν την οργή όσων υποφέρουν από τα σκληρά μέτρα», τόνισε χαρακτηριστικά.
*ISTHMOS.GR

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog