Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Άστοχη πρόταση από Μαρία Πρωτοπαππά στο χθεσινό Δ.Σ.

- Advertisement -

Ένα από τα πολλά ευτράπελα που ακούστηκαν στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο ήταν και η πρότασή της κα Πρωτοπαππά να μεταφέρονται δωρεάν εκτός έδρας οι αθλητές του Ποσειδώνα με το λεωφορείο του δήμου! Ο δήμαρχος απάντησε ότι κάτι τέτοιο είναι παράνομο αλλά και άδικο αφού αν ποτέ το αποφάσιζε το δημοτικό συμβούλιο θα έπρεπε να το κάνει και για τις άλλες ομάδες του δήμου..

- Advertisement -

47 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ο αντιδημαρχος καθαριοτητας χθες καμαρωναι αν καταλαβα καλα γιατι μαζεψαι τα σπιτακια απο το παρκο χαχαχα!!!! πρωτοφανες , σοβαρα τωρα το λουτρακι βρομαει ας κανει κατι .

  2. Σωστός ο Δήμαρχος! Οι Σύλλογοι έχουν έσοδα, μέρος των οποίων είναι και απο τον Δήμο, με αυτά μπορούν να καλύπτουν τις μετακινήσεις τους.
    Πάντως Δήμαρχε πάρα πολλοί Σύλλογοι μεταφέρονται με λεωφορεία των Δήμων.
    Όλοι στην παρανομία είναι!!!

  3. το άστοχο που ηταν για την μαρια; το οτι ενδιαφερθηκε για την νεολαια. ωραιοι ειστε κ. bloggers. το οτι δεν ηξεραν τι θεματα εφερναν απροετοιμαστοι τα παιδια της δημ. αρχης, αυτο δεν ηταν αστοχο..σας μαθαμε και σας καλα.τι παιχνιδι παιζετε.

    α ..φροντιστε να το κοψετε.

  4. εισαι για κλαμματα μαριω.
    τσαμπα χωρο πιανεις στο δημοτικο συμβουλειο.
    καμενο χαρτι, κ μεσα στην αστοχια.
    καιρος σου για συνταξη.

  5. ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΓΝΩΜΙΚΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ,
    ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ

    ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΣΥΝΕΧΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ, ΤΟ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΚΟΨΕΙΣ ΒΡΙΣΚΕΣΕ ΣΤΟ ΜΗΔΕΝ

    ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ, ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΩΣΕΙΔΩΝΑ ΣΕ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑΚΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

    ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ. ΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΕΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ , ΤΟ ΚΑΘΕ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ, ΜΕ ΣΥΔΡΟΜΗ Ή ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΜΗΜΑΤΩΝ

    ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ
    ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΒΟΗΘΑ ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ

    ΚΕ ΔΗΜΑΡΧΕ, ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΛΑ, ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΓΑΛΟΥΧΗΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΦΕΙΔΩΛΑ ΓΙΑ ΨΗΦΟΥΣ. ΚΡΙΜΑ, ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΠΙΣΤΕΥΑΝ Σ’ ΕΣΑΣ

    ΣΗΜ ΚΕ BLOGER ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΟΧΗ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΑΣ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑΣ

  6. Είναι άστοχη γιατί δεν μπορείς από την μια να προασπίζεσαι την νομιμότητα και από την άλλη να απαιτείς την παρανομία. Προς όσους δεν καταλαβαίνουν, σε περίπτωση ελέγχου ο οδηγός χάνει την δουλειά του, ενώ σε περίπτωση ατυχήματος αφενός υπάρχουν ποινικές ευθύνες για τον οδηγό και τον Δήμαρχο και αφετέρου δεν καλύπτει η ασφάλεια το προσωπικό ατύχημα των επιβαινόντων λόγω μη αδειοδοτημένης χρήσης (υπάρχει δεδικασμένο).
    Για να μην αναφέρω το πρόβλημα των καυσίμων, όπου έχει απαιτηθεί από τον επίτροπο μείωση 15% ενώ η έγκριση καυσίμου είναι ανά όχημα.
    Μην κάνετε αντιπολίτευση γιατί απλά πρέπει. Τα του Καίσαρα τω Καίσαρι.

  7. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ. ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ? ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΟ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΗΓΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΡΑΦΟΝΤΑ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ.

  8. Ρε 1.11 πόσο κολλημένος μπορεί να είσαι αδελφάκι μου. Κάθε μέρα έχουν βγει τα μηχανήματα και καθαρίζουν, πλένουν, κόβουν χόρτα, κλαδεύουν, πλένουν κάδους και όλα αυτά φαίνονται. Οι δημότες -επιτέλους μετά από πολύ καιρό- έχουν την δυνατότητα να παίρνουν τηλέφωνο για την καθαριότητα ή για το πράσινο και να ξέρουν ότι σύντομα γίνεται η δουλειά τους. Κάποιες πλατείες είχαν να καθαριστούν μήνες. Οι κάδοι έζαιχναν. Η Γκράβα είχε κρυφτεί από τα χόρτα και τη μπίχλα. Εκτίθεσαι, γελοιοποιείσαι και ακολουθείς την πρακτική αυτών που δεν είχαν καταλάβει πως είναι δυνατόν να χάσουν τις εκλογές.

  9. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΟΣ ΚΥΡΙΟ ΜΟΥΖΑΚΗ.ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ.ΑΝ ΗΣΑΝ ΕΤΣΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΑΝΑΝ.

  10. Αντί να βρούμε τρόπους να βοηθάμε τα παιδιά μας να αθλούνται και να μη συνωστίζονται στις καφετέριες και τα μπαράκια (με όποια επακόλουθα αυτό σημαίνει), αρχίσαμε τις περικοπές ώστε πολλά παιδιά να δυσκολεύονται πλέον να πηγαίνουν στις προπονήσεις. Μέγα λάθος!!! Τελικά μήπως ο Γκιώνης σαν παλιός αθλητής, στα θέματα του αθλητισμού ήταν κλάσεις μπροστά? Πραγματικά θα συμφωνήσω με τον 5:05 γιατί μπλόγκερ είναι άστοχη η πρόταση της Μαρίας? Αντί να γράψεις ότι πρέπει να βρεθεί λύση στο πρόβλημα αυτό (γιατί όσοι ασχολούνται, είναι όντως μεγάλο πρόβλημα), κατηγορείς τη δημοτική σύμβουλο που το έφερε προς συζήτηση. Ήμαρτον!

  11. Ρε 8.28 ήμαρτον με εσένα τελικά. ΠΠοιά δίκαια πρόταση? Αυτή που ζητάει να παρανομήσει?
    Άλλο χρησιμοποιώ το λεωφορείο παράνομα και άλλο ψάχνω για μια άλλη (νόμιμη) λύση. Και γιατί δεν λέτε τίποτα για τον Πέρα ο οποίος από τη θέση του αντιπροέδρου του ΔΣ (σωστά) επέκρινε την παράνομη χρήση δημοτικών οχημάτων?
    Ας έβγαινε λοιπόν η Παπακ/νου και ας ζήταγε ή ας πρότεινε λύση. Όχι "ξέρουμε ότι είναι παράνομο, αλλά εμείς το κάναμε" Δηλαδή ο Δήμαρχος να ζητήσει από τον υπάλληλο του Δήμου να παρανομήσει εν γνώσει του? Και μετά μήπως να ζητήσει και από άλλον (π.χ τους δημοτικούς αστυνομικούς) να κάνουν τα στραβά μάτια για κάτι άλλο? Μα είστε σοβαροί τελικά? Θα απαντήσει κάποιος για το ποιός θα πληρώσει εάν γίνει ατύχημα? Για το πως θα πάει ο Δήμαρχος στην οικογένεια κάποιου σε περίπτωση ατυχήματος και θα πει ότι έδωσε παράνομα άδεια χρήσης?
    Μήπως καλομάθατε τόσο καιρό στην παρανομία της προηγούμενης αρχής και θεωρήσατε ότι πρέπει να είμαστε υπεράνω νόμου? Έλεος.

  12. ποιος μιλησε για παρανομια ρε φιλε; να δουμε ποσο νομιμοι θαναι ολοι οι νεοι..γιαυτο δε παμε μπροστα. γιατι αντι να πουμε σωστα εκανε η μαρια και να βρουμε λυση,τη κατηγορουνε καποιοι αδικα.και βγαζουν κακιουλες.μακαρι να μεταφερουν και αλλους συλλογους δωρεαν.γιαυτο τους ψηφισαμε να βρισκουν λυσεις αλλιως αλλοι την αλλη τετραετια.

  13. ο πνευματικός έφτιαξε την παραλία και ας ελεγαν ότι είναι παράνομη.
    ο γκλέτσος έσπασε τις μπάρες παράνομα.και τοσα αλλα..για τους έλληνες ρε γαμώτο..ξυπνήστε. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΣΕ ΚΕΛΙ.ΜΕΤΑ ΚΡΙΝΕΤΕ ΤΗ ΜΑΡΙΑ

  14. Πρός 3:07μμ που έγραψε:
    ''το άστοχο που ηταν για την μαρια; το οτι ενδιαφερθηκε για την νεολαια. ωραιοι ειστε κ. bloggers. το οτι δεν ηξεραν τι θεματα εφερναν απροετοιμαστοι τα παιδια της δημ. αρχης, αυτο δεν ηταν αστοχο..σας μαθαμε και σας καλα.τι παιχνιδι παιζετε.''
    -Η πρόταση της κας Πρωτοπαππά ήταν όχι μόνο άστοχη αλλά και παράνομη όπως ειπώθηκε στο Δ.Σ. και έγραψαν πάρα πολλά blogs,ας 'δούλευε' καλύτερα το θέμα η φίλη Μαρία ως προς τι πρέπει να γίνει με την μεταφορά των αθλητών του Ποσειδώνα..και μετά κάνε κριτική στον τίτλο που κάναμε ανάρτηση.Όσον αφορά το παιχνίδι που υποκρίνεσαι ότι παίζουμε είναι γεγονός ότι έχουμε κολλήσει στο Poker Texas hold 'em .

  15. Προς 7:58μμ που έγραψε:
    ''τι εγινε εδω? με επιλογη περνανε τα γραφομενα?
    το οτι η μαρια ηταν αστοχη κοπηκε?''
    -Δεν έχει κοπεί κανένα σχόλιο και αφήστε τα δήθεν αγανακτισμένα σχόλια που σκοπό έχουν μόνο και μόνο να πλήξουν την καλή δουλειά που γίνεται εδώ.

  16. απορω ρε μιφι,,,,γιατι απαντας σε οτι μ@λ@κι@ γραφει ο καθενας;;;αμα ειναι ετσι και γω να στελνω 10 σχολια για τον φιλο μου τον ……. και να γινεται κουβεντα.Απαντησε!

  17. Φίλε 2:05μμ,
    Απορώ και γω και μένα,πιστεύω ότι σου απάντησα..
    Επιτρέψτε μου να πάω για 'νάνι' γιατί δεν την παλεύω,,το νου σας!θα τα πούμε αύριο…

  18. θα μου πει καποιος τι άδεια χρήσης έχει το Λεοφωρειάκι του Δήμου? Γνωρίζει κανεις τι άδεια έχει? 2ον Οι άλλες ομάδες που έρχονται με τα λεοφωρεία των δήμων που ανήκουν πάνω σε ποιό νόμο ή απόφαση ΔΣ του κάθε δήμου? Ξέρει κανείς?

  19. Έχει άδεια αποκλειστικά για την μετακίνηση υπαλλήλων του Δήμου, μια και είναι χαρακτηρισμένο για αυτό. Ένα επιπλέον πρόβλημα (τώρα πιά) είναι και τα κάυσιμα λόγω περιορισμού έγκρισης μηνιαίως (συγκεκριμένα λίτρα ανά μήνα χωρίς δυνατότητα επιπλέον κίνησης).
    Αν ήθελε η Μαρία ας ζήταγε την επιδότηση ενοικίασης λεωφορείου (π.χ Ηραίον Τουρς), όμως μετά θα ζήταγαν και οι άλλοι σύλλογοι, οπότε……

  20. Φίλε 6.45 δεν είναι του Δήμου τα λεωφορεία που έρχονται οι άλλοι. Είναι μισθωμένα από το Δήμο (κάποια). Αν θυμάμαι όμως το τμήμα κολύμβησης παίρνει κάτι επιδοτήσεις (και από Καζίνο). Για πόσο θα πληρώνει ο δήμος εις βάρος άλλων ενεργειών τους συλόγους? Μήπως ειδικά για την κολύμβηση παίζει ρόλο ότι 3 από τους γονείς και παράγοντες είναι υπάλληλοι / προιστάμενοι του δήμου?

  21. Τις ανάγκες των αθλητών δεν τις ορίζουν οι εργασιακές σχέσεις των γονέων. Η χρήση του Λεοφωρείου απο τον Ποσειδώνα ήταν λόγο της δωρεας του Λαζαρίδη προς τον τότε Δήμο Λουτρακίου Περαχώρας και η χρήση να γίνεται για τις ανάγκες των τμημάτων. Αλλα΄αφου μιλάμε για αναγκες μετακίνησης απο τους συλλόγους θα πω ότι ευκαιρία είναι να αξιολογηθούν σωστά τα σωαμτεία για την ετήσια επιχορηγησή τους. Δεν μπορεί ο Ποσειδώνας με τόσα τμήματα με συμμετοχή σε πρωταθλήματα σε όλη την Ελλάδα (Κολύμβηση-Στίβος-Τέννις-Βόλλευ-Χάντμπολ)να είνια στην ίδια μοίρα με τα υπόλοιπα σωματεία που λόγο των κατηγοριών τους παίζουν στην Κορινθία και άντε λίγο έξω απο αυτή. Να αναλάβει η νέα δημοτική αρχή στον υπολογισμό των επιχορηγήσεων των σωματείων να δώσει επιπλέον άλλα 50000 ευρώ για μετακινήσεις στον Ποσειδώνα. Για την δυνατότητα άθλησης των παιδιών. Εαν είναι αρνητικός ο Δήμος τότε λέει όχι στην Άθληση των παιδιών. Λέει όχι στον ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ. Αφου είναι νέα η ΔΗμοτική αρχή άς βάλει νέους κανόνες. Εκει θα δούμε πως θα κοπεί η πίτα?? Θθα έχουν την δύναμη να αξοιολογήσουν σωστά την προσφορά στον αθλητισμό του τόπου μας απο τα σωματεία η θα συνεχιστούν οι σχέσεις ψήφων? Ετσι και αλλιώς ο Δήμος μας είναι ο κυριότερος υποστηρικτής του αθλητισμού. Και αυτό είναι πολύ καλό. Απλά να γίνει με δίκαιο τρόπο.

  22. Πριν αρκετα χρονια, η Motor Oil, εδωσε δωρεαν ενα λεωφορειο δωρο στον Δημο Αγιων Θεοδωρων, για να το χρησιμοποιουν για τετοιες περιπτωσεις, μετακινησεις ομαδων – Συλλογων κλπ.
    Το αποτελεσμα ξερετε ποιο ηταν?
    Το λεωφορειο έγινε "κοτετσι" γιατι κανεις δεν κατεφερε να βγαλει μια αδεια κυκλοφοριας!
    Οι υποδομες του Δημου πρεπει να ειναι, η υγεια, η παιδεια, ο αθλητισμος. Αν δεν μπορει ο Δημος εξ αρχης να στηριξει τις υποδομες, θα ερθουν χειροτερες μερες αγαπητοι φιλοι…

  23. opa kalos ton kir.giorgo ton mpako.den mou les proaspisti tis nomimotitas kai tis anidiotelias to na vazis sto SPA (pou kata dilosi tou sindiasmou sas prin tis ekloges itan akatalilo kai mi asfali)90 mikra paidia einai nomimo?o nomos kai i adia tou SPA to epitrepoun? kai ama simvi kati me ta paidakia o logothetis den tha pai filaki?to na vazis antiproedro stin daet ena ektoto proin kinotarxi me katadikestikes apofasis eis varos tou einai ithiko kai nomimo?ekei o logothetis den exei thema?to na pipilas tin karamela tis kakodiaxirisis kai tis elipsis diafanias apo tous proigoumenous xoris kala kala na exeis paralavi kai na xeris pou sou pan ta 4 einai ithiko kai nomimo?re file emas vrikes ante pesta se tipota kolitaria sou ayti mpori na min se exoun pari xampari.kai oson afora tin kathariotita allo pragma i diafora fenete me tin mia gia kante kamia volta vouliagmeni,sxoino,strava,istmia,pisia AKOMA KAI STI LEVENTOGENA PERAXORA kai ta leme meta an kounionte ta mixanimata kai o mixanismos tou dimou to mono pou kouniete einai to kefali tou antidimarxou pros ta pano apo tin perifania gia tin karekla.

    pomlapi

  24. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΑΘΛΟΥΝΤΑΙ. ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΑΝΑΒΟΛΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΓΩΝΩΝ Κ.Λ.Π. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΑΜΕΣΣΗ ΛΥΣΗ. ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΦΤΑΙΝΕ;

  25. ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΡΕ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ ΠΡΙΝ ΚΡΑΞΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΕ ΜΙΑ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΒΡΕΙΤΕ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΠΑΝΩ ΣΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΜΟΝΙΟ..
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΟΤΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΡΟΤΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ, ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ.
    ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ Η ΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΟΥ ΝΕΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΩΝ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΛΥΣΕΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ "ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ" ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΚΑΙ ΓΙΑ…
    ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΜΟΝΑΧΑ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ "ΕΝΟΧΛΗΣΩ" ΑΛΛΟ.
    ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙ Α.Ε. Ο Κ. ΚΟΝΤΟΣ ΠΟΥ Ο ΒΙΟΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΘΑΡΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ?

    η ν@χτεριδα

  26. Φίλε pomlapi από που και εως που με παίρνει και εμένα η μπάλα? Έγραψα κάτι? Ο Geo δεν είμαι εγώ αν το έχεις μπερδέψει.
    Αλλά και πάλι, βλέπω λίγο εμπάθεια (σε συνέχεια αυτής που υπήρχε πριν τις εκλογές…..δεν βαριέσαι, δεν μπορεί να τα έχεις καλά με όλους). Από την μια λες ότι ακόμα δεν έπιασα καρέκλα καλά καλά, και από την άλλη παραπονιέσαι γιατί στη Βουλιαγμένη, στα Στραβά και σε άλλα μέρη δεν είναι καθαρά. Δηλαδή έχεις απαίτηση από μια δημοτική αρχή 12 ημερών για όλο το δήμο, αλλά καμμία μομφή για αυτούς που άφησαν αυτό το χάλι. Ωραία.
    Έπειτα ποιός και πότε είπε ότι το Spa δεν είναι ασφαλές? Ότι δεν έχει parking μπορεί να το είπαμε, αλλά για ασφάλεια? Μήπως το μπερδεύεις με κάτι που ακούστηκε για το συνεδριακό? Το spa δεν έχει πρόβλημα άδειας για γύμναση. Και εγώ δεν συμφωνώ, αλλά όχι για θέματα ασφάλειας, απλά θα προτιμούσα να μην αλλάξει το ύφος και ο σκοπός χρήσης του spa.
    Και βέβαια με ενδιαφέρει να εξυπηρετηθούν τα παιδιά και όχι μόνο. Όλοι οι αθλητές. Και ξέρεις κάτι καλέ μου φίλε? Μιλάς σε εμένα και όχι σε κάποιους που βλέπουν την όλη υπόθεση ξένη και από απόσταση. Μια αναδρομή στο παρελθόν του αθλητισμού της πόλης μας θα σου είχε δώσει κάποια συμπεράσματα όπως το γεγονός ότι για 2 έτη χωρίς να πάρω μια δραχμή οργάνωσα τα τμήματα υποδομής, νέων, νεανίδων, ανδρών και γυναικών στο μπάσκετ. Ή ότι όταν έπαιζα πρώτη εθνική βοηθούσα τον Ποσειδώνα ως συνοδός στα ταξίδια. Ή ότι ο αδελφός μου και ο ξάδελφος μου έπαιζαν χρόνια στο βόλλευ μαζί με τον Γιωργούλη. Ή ότι ο Θείος μου, ο ξάδελφος μου ο Βασίλης Μπάκος και ο έτερος ο Κωστάκης Λάμπρου έπαιζαν χρόνια στον Ολυμπιακό. Σε εμένα πας να το παίξεις ευαίσθητος για τη νεολαία, τον αθλητισμό, τις ανάγκες και λοιπά?

  27. Το δίκιο είναι όπως το λέει ο κόουτς. Έχει μοχθήσει για τον Ποσειδώνα. Όποιος θέλει ρωτάει τον Φίλη και τον Λαζαρίδη. Έχει πλάκα η υπόθεση γιατί ο κόουτς ήταν αυτός που κάποτε έτρεχε και τα έβαζε με όλους για να έχουμε μετακίνηση. Μη μασάς μεγάλε

    Γιάννης Κ

  28. k.mpako mi pas na poulisis se emena anoterotita den masao apo ayta ola ta stelexi tou ((mpei))proeklogika ekanan karamela to paramithi tou paylou peri adias kai asfalias tou SPA.kai oxi file mou den krivo kamia empathia to leo kathara oti theoro ayti tin dimotiki arxi anikani kai makari na diapseyto gia to kalo tou topou alla frontizete kathe mera na me epiveveonete ,den evgala ego fotografies tous antidimarxous pou kolovaragan stin plateia ose kai evala kai pixiea sxolia opos to doulia doulia doulia oute ego leo stin piatsa oti lipoun leyta kai ola einai dialimena sto kato kato aytoi krithikan tora to karpouzi kai to maxeri to exete eseis,ean lipoun leyta ston isaggelea oxi sta kafenia ayta krivoun kindinous.kai na eisai kala pou apantas sto sxolio mou alla den se vlepo na exeis kai tin idia efradia kai sto thema toy k antiproedrou.telos tha itan kalo na mas pite pos exoun ta pragmata paralavate,xerete kai exete dromologisi liseis gia ta provlimata tou dimou h akoma psaxneste gia na xeroume pos na sas antimetopisoume kai tin na perimenoume kai emeis i APLOI POLITES pou leei kai enas filos .

    pomlapi

  29. Και για να χουμε καλο ερωτημα ρε μαγκες,αυτο το ΑΙΣΧΟΣ που γινοταν επι Γκιωνη,που ολα τα αθλητικα δρωμενα της πολης τα κανονιζε ο Καραβουλης θα συνεχιστει???Που εστελνε κοσμο για διαμονη,για φαι,για καφε οπου γουσταρε αυτος???Που τα χε κανει πλακακια με δυο τρια ξενοδοχεια,και τα αλλα ηταν στο φτυσιμο???

  30. Αντί να πείτε και κανα ευχαριστώ στον Καραβούλη που αναλάμβανε όλες αυτές τις αθλητικές εκδηλώσεις (γιατί οι περισσότερες ήταν δικές του που απλά εκμεταλευόταν ο δήμος και βέβαια η πόλη), του την λέμε και όλας. Ωραίος. Την ουσία παιδιά. Την ουσία. Όποιος μπορεί να φέρει κόσμο, ας τον μοιράσει κι όλας. Όποιος απλά το παίζει "θέλω να είμαι πρόεδρος" και να μοιράζει κόσμο, ας τον βρει πρώτα και μετά ας τον μοιράσει και αυτός.

  31. Ε οχι ρε φίλε που φταίει ο Καραβούλης τώρα. Μια υγιής αθλητική μονάδα ένα αθλητικό κέντο στην περιοχή μας που υποστηρίζει ολες τις ομάδες της πόλης μας και εσύ το λές αυτό αίσχος? Είδαμε και τους επαγγελματίες της πόλης μας πως έχουν στηρίξει τις ομάδες της πόλης μας. Αυτοί που το κάνουν έιναι λιγότεροι απο τα δάκτυλα του ενός χεριού.
    Η συνεργασία για εσένα σημαίνει πλακάκια? ποια μωρέ είναι τα ξενοδοχεία της πόλης μας που έχουν την υποδομή να υποστηρίξουν σωστά φιλοξενίες αθλητών? Εχουν μείνει στην 10ετια του 50. Επίσης ξεχωρίζουν μερικά που είναι μετρημένα στα δάκτυλα της μιας παλάμης.
    Αλλά για το δικό σου σκεπτικό που είναι κακόμοιρο και με εμπάθεια έγινε ότι έγινε.
    Πήγαιναν τα παιδιά στον Καραβούλη και πλήρωνε ο Δήμος εάν έχω καλές πληρωφορίες 40000 το χρόνο.
    Όλοι φώναζαν…γιατί να τα παίρνει ο Καραβούλης και άλλες τέτοιες κοτσάνες.
    Όταν λειτουργήσει το κολυμβητήριο..μαλάκα πολίτη του Λουτρακίου πλήρωνε 400.000 ευρώ για λειτουργία του συγκεκριμένου έργου το χρόνο. Εάν έχεις ένα κουμπιουτεράκι δίπλα σου κάνε τον υπολογισμό και κάτσε και σκέψου.
    Μακάρι οι υγιείς επιχειρήσεις να συμμετέχουν ενεργά.
    Μακάρι οι υγιείς επιχειρήσεις να βοηθήσουν περισσότερο τα σωματεία και τους αθλητές.
    Και να σου κάτι τελευταίο μίζερε άνθρωπε.
    Μακάρι να πήγαιναν όλες οι δουλειές στον Καραβούλη γιατι να στο πω και αλλιώς!! Ειναι Λουτρακιώτης και μακάρι όλοι οι Λουτρακιώτες να μπορούσαν να έφερναν διοργανώσεις στο Λουτράκι και ας κέρδιζαν.
    Όπως ο Καραβούλης Ο Αθανασούλας.
    Θα μου πείς όμως.- Εχουν προσωπικό συμφέρον.
    Εντάξει και τι έγινε?
    Κάνουν καλό στον Δήμο μας? ΣΥμφωνούν όλοι οτι κάνουν καλό. Δουλεύουν και κερδίζουν και οι εργαζόμενοι μέσα στο αθλητικό κέντρο που εργάζονται ή θέλεις να κλείσει για να ικανοποιηθεί η χολή σου?
    Αρα τα υπόλοιπα είναι μίζερες σκέψεις και υποχθόνιες.
    Ελπίζω να σου έλυσα την απορία.που αληθινά μέσα μου αμφιβάλω.)

  32. Παίδες ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να μεταφέρει ο Λαζαρίδης (γέρος άνθρωπος) με το αυτοκίνητο του αθλητές σε Κόρινθο, Βραχάτι κ.λ.π για να παίξει ο Ποσειδώνας. Είναι παντελώς απαράδεκτο. Αν γίνει ατύχημα τότε ποιος θα έχει την ευθύνη; Αλλά μάλλον κανένας δεν νοιάζεται. Πρέπει ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΛΥΣΗ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ, ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ.

  33. Μπράβο στον 8.27 έχει απόλυτο δίκιο. Αλλά έτσι είναι στο Λουτράκι. Ότι δεν το φτάνουμε το υποβιβάζουμε, όπως πχ τον Καραβούλη.
    Όσο για τον Ποσειδώνα, μήπως να θυμίσω ότι είναι σωματείο με δική του (αιώνια…έλεος πια) διοίκηση και όχι δημοτική? Μήπως έχει δικά του έσοδα, δικούς του χορηγούς, επαγγελματίες αμοιβόμενους αθλητές (σε διάφορα τμήματα) και δικές του επιχορηγήσεις? Σαν πολύ δεν την πιπιλάμε αυτή την καραμέλα με τον κάθε Ποσειδώνα να τα φορτώνει στη καμπούρα του Δήμου? Αλλά βέβαια κακομάθαμε με τον αντιπρόεδρο του Ποσειδώνα και πρόεδρο του ΔΣ τόσα χρόνια και το κάναμε δεδικασμένο.
    Αν θέλουν να αναλάβει ο Δήμος, να ζητήσουν να γίνει πάλι ερασιτεχνικό σωματείο, να μπει ΔΣ από το Δήμο και να παραιτηθούν άμεσα οι διοικούντες. Ειδέ άλλως, ας βρουν την λύση και μετά ας πάνε και στο δήμο για βοήθεια για τα τμήματα υποδομής. Έτσι δουλεύουν τα σωστά σωματεία.

  34. καποτε ημουν και γω αθλητρια στον ποσειδωνα…τα ιδια προβληματα που αντιμετωπιζαμε τοτε . . . τα ιδια αντιμετωπιζουν και τωρα!εισαστε γελοιοι σας σιχαθηκε η ψυχη μας!!!αυτο εχω να πω μονο!

  35. Ας μας πει ο Καραβουλης ποσοι Λουτρακιωτες δουλευουν στην επιχειρηση του.Και να μας πεις εσυ,ποια ειναι τα καλα ξενοδοχεια που εστελνε κοσμο ο Σπυρος,και σε ποσα απο αυτα εφευγε ο κοσμος και εψαχνε για αλλο καταλλυμα.Γιατι εκει που τους εστελνε,δεν ξαναπαταγαν την επομενη φορα? Οταν τα πανο γραφουν για Δημο Λουτρακιου,για να ξερεις,σημαινει οτι το οποιο αθλητικο δρωμενο το διοργανωνει ο Δημος,ΟΧΙ ο Καραβουλης….

  36. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω ποιος εργαζόμενος είναι απο το Λουτράκι ή όχι.Δνε με νοιάζει.Αυτο που εχει σημασία είναι ότι δουλευουν εργαζόμενοι και έχει μεγαλύτερη αξία. όσο γαι τα ξενοδοχεία αυτό λέω και εγω φίλε μου.Εχουν μείνει στην 10ετία του 50. Ολοι εχουν βολευτεί στους παπούδες και στις γιαγίάδες που το μόνο ου τους ενδιαφέρει είναι εάν έχουν πάπια στο δωμάτιο.
    Μακάρι όλοι οι Λουτρακιώτες να φέρουν αθλητικά δρώμενα στον Δήμο μας και ας κερδίσουν.Όποιος επιχειρεί κερδίζει.
    Και ας κερδίσει ο Καραβούλης Ο Αθανασούλας και όποιος άλλος επίσημα και ανεπίσημα ενεργει προς αυτή την κατεύθυνση.
    Οταν καποιος στην πόλη μας κερδίζει κερδίζουμε όλοι μας.
    Ελπίζω να τους αγκαλιάσει ο Δήμο μας για να προχωρήσουνε μαζί σε πράγματα και σε δρώμενα που θα φέρουν κόσμο στην πόλη μας. όσο για τον δήμο στο παρελθόν έδειξε πόσο καλά το διοργανώνει. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ… TO HOTEL CLUB CASINO LOUTRAKI σας καλως ορίζει στο Λουτράκι.Αυτό με αφορμή το ράλλυ ακρόπολις. (Μπράβο στην υποτέλεια του Δήμου.)

  37. Διαβάζω σε άλλο blog ότι ο Λογοθέτης δήλωσε ότι χρειαζόταν ένα έμπειρο άτομο που γνώριζε τεχνικά θέματα στην εταιρεία.
    Και ποιά είναι αυτά τα τεχνικά ζητήματα ρε παιδιά που έχει ανάγκη ο Δήμαρχος. Οικονομοτεχνικά? Χρηματοοικονομικά? Προγράμματα αξιοποίησης κοινοτικών και άλλων κονδυλίων? Προγράμματα ανάπτυξης νέων στρατηγικών προσεταιρισμού πελατολογίου? Προγράμματα και τεχνικές σύγχρονης διοίκησης ανθρωπίνων πόρων? Τεχνικά όπως π.χ πως καθαρίζονται τα φίλτρα του spa? Τεχνικά όπως πως γίνεται συγκοινωνιακός κόμβος στο συνεδριακό? Τι ….. τεχνικά ζητήματα θα καλύψει ο Κοντός και με τι τεχνογνωσία ρε παιδιά? Ας μας πει σε μια επόμενη συνέντευξη ο Κώστας γιατί τελικά θα τρελλαθούμε.

  38. OI SYLLOGOI PAIRNOUN XRHMATA APO TO KRATOS GIA TIS METAKINHSEIS TOUS. TA LEGOMENA ODOIPORIKA. AN ENAS DHMOS 8ELEI NA BOH8ISEI STIS METAKINHSEIS NA TO KANEI GIA OLES TIS OMADES KAI OLA TA TMHMATA, ALLA TOTE EPREPE NA EXEI 20 LEOFWREIA…..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog