Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Π.Α.Ο. ΛΟΥΤΡΑΚΙ vs ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ

- Advertisement -

Τον πρωτοπόρο του ομίλου υποδέχεται ο Π.Α.Ο Λουτράκι στο Θώδειο Στάδιο την Κυριακή 23/01/2011 στις 3.00μμ στα πλαίσια της πρώτης (18ης) αγωνιστικής του δεύτερου γύρου.

Ο κ. Πετρινιώτης θα στερηθεί των υπηρεσιών του Κώστα Αποστολάκη που συμπλήρωσε κάρτες και θα είναι απών. Στον αντίποδα επιστρέφει ο Κώστας Γκαρμίρης που εξέτισε την τιμωρία του.


Θέση στο βασικό σχήμα διεκδικεί ο Νίκος Χατζηνικολής ο οποίος πήρε χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι με τον Παναργειακό και έδειξε ότι έχει ξεπεράσει τον πρόσφατο τραυματισμό του.


Πονοκέφαλο για τον τεχνικό των οράνιε προκαλεί το γεγονός ότι τρεις βασικοί ποδοσφαιριστές του είναι στο όριο καρτών και πιθανή τιμωρία θα τους αναγκάσει να απουσιάσουν από τα κρίσιμα παιχνίδια της συνέχειας.


Υπενθυμίζουμε ότι μετά τον Αστέρα , οι οράνιε θα αντιμετωπίσουν κατά σειρά τους : Βρασιές (εκτός),Πόρο (εντός),Παναρκαδικό (εκτός) και Πέλοπα Κιάτου (εντός). Μια σειρά αγώνων που θα κρίνουν κατά μεγάλο μέρος το μέλλον τους στην κατηγορία.


Στο Θώδειο φέτος οι οράνιε έχουν : 4 νίκες (Βρασιές,Παναρκαδικός,Δάφν

η Ερυθρών και Παναργειακός), 3 ισοπαλίες (Α.Ε.Κ Ερμιονίδας,Αστέρας Δρεπάνου και Αίας Παραλίας Ασπροπύργου) και 2 ήττες (Α.Ο Θήβα και Ένωση Μιδέας) με τέρματα 11 υπέρ και 7 κατά.


Ο πρωτοπόρος Αστέρας Μαγούλας έρχεται από ρεπό. Στην τελευταία αγωνιστική επικράτησε με εντυπωσιακό τρόπο του Παναργειακού εκτός έδρας με 4-2 ενώ έως το 65ο λεπτό βρέθηκε να χάνει με 2-0.


Ο προπονητής κ. Βογιατζής θα στερηθεί των υπηρεσιών των Πατσιονίδη και Κουμεντάκου που είναι τιμωρημένοι. Τιμωρημένος είναι και ο ίδιος ο κ. Βογιατζής στον οποίο επιβλήθηκε ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δύο μήνες από την Πειθαρχική επιτροπή της Ε.Π.Ο (αριθμ. απόφασης 13/14-01-2011).


Ο Αστέρας είναι το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο του πρωταθλητή. Εκτός έδρας φέτος έχει να παρουσιάσει μια επίδοση 5 νικών,1 ισοπαλίας και 2 ηττών με τέρματα 19 υπέρ και 7 κατά.



Η ομάδα της Μαγούλας έχει μακράν την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος με 41 γκολ (31 η δεύτερη Μιδέα και 27 η τρίτη Θήβα) και τη δεύτερη καλύτερη άμυνα (πρώτη η Θήβα με 8) αφού έχει δεχτεί μόλις 9 τέρματα.


Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο κ. Α.Ευαγγέλου με βοηθούς τους κ.κ Ι. Απτόσογλου και Α. Μπαμπά από τον Σύνδεσμο Αθηνών.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog