Μετά από μια από τις πλέον ντροπιαστικές εμφανίσεις στην ιστορία της, η ΑΕΚ γνώρισε ήττα-σοκ με σκορ 4-0 από τον Ολυμπιακό Βόλου στο ΟΑΚΑ.

Δίχως αρχή και τέλος οι παίκτες της «Ένωσης» έγιναν έρμαιο στις διαθέσεις της ομάδας του Σάκη Τσιώλη, που με την επιβλητική παρουσία του Αχιλλέα Μπέου -πριν καν αρχίσει το ματς- έδειξαν πολύ νωρίς τις προθέσεις τους.

Οι Θεσσαλοί απέδειξαν πως δεν ήταν τυχαία η νίκη τους στον πρώτο γύρο αλλά και η επικράτηση επί του Παναθηναϊκού στο ίδιο γήπεδο. Αριστοτεχνικά στημένη η ομάδα του Βόλου μπορεί να πανηγυρίζει για την τεράστια και πέρα ως πέρα δίκαιη επιτυχία.

Αποδοκιμάστηκαν εν χορώ από τον κόσμο οι παίκτες της ΑΕΚ, με εξαίρεση τον Γρηγόρη Μάκο, ο οποίος ήταν ο μόνος που έδειξε να παίζει με ψυχή. Γρήγορα άδειασε το ΟΑΚΑ με τους οπαδούς να αποχωρούν απογοητευμένοι. Μεγάλη ένταση πριν τη σέντρα, με τη διοίκηση της ΑΕΚ να καταγγέλει προκλητική άφιξη του Αχιλλέα Μπέου με μπράβους, τον μεγαλομέτοχο των φιλοξενούμενων να δηλώνει ότι η παρουσία του ήταν νόμιμη, να ανταποδίδει τις κατηγορίες και οπαδούς να κάνουν “ντου” έπειτα στα επίσημα για να τον βρουν!

sport-fm.gr