Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Α. Μπέος: Δεν μιλάω μετά από τσόντες

- Advertisement -

Στα… σύννεφα πετούσε ο Αχιλλέας Μπέος μετά τον θρίαμβο επί της ΑΕΚ. «Δεν κάνω δηλώσεις μετά από… τσόντες», έλεγε χαρακτηριστικά! Πριν τον αγώνα, είχε προκληθεί ένταση όταν βρέθηκε στα αποδυτήρια. «Ήμουν νόμιμα εκεί», δήλωσε.

Μετά το εκπληκτικό 4-0 επί της ΑΕΚ, ο Αχιλλέας Μπέος δεν έκανε δηλώσεις, λέγοντας σε σχετικά πηγαδάκια πως «δεν θέλω να μιλάω μετά από τσόντες»!

Νωρίτερα, βρέθηκε με συνοδεία στα αποδυτήρια του Σταδίου, κάτι που προκάλεσε την έντονη αντίδραση της ΠΑΕ ΑΕΚ. Υπήρξε μεγάλη ένταση, με τον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού Βόλου να τονίζει αργότερα στο Nova ΣΠΟΡ Fm πως η παρουσία του εκεί ήταν νόμιμη, καθώς έχει δηλωθεί ως μέλος της αποστολής της ομάδας. Παράλληλα καταφέρθηκε εναντίον μελών της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ!

«Η παρουσία μου ήταν νόμιμη, αφού είμαι δηλωμένος στο φύλλο αγώνα, σε αντίθεση με τους άλλους που βρίσκονταν εκεί από την ΑΕΚ. Οι υπάλληλοι που έχουν καταντήσει την ΑΕΚ σε αυτή την κατάσταση, καλύπτουν τα δικά τους εγκλήματα με αυτά που λένε. Εκεί ήταν ο παρατηρητής και ο διαιτητής και ας βγουν να με διαψεύσουν. Εγώ είμαι κανονικά εκεί, όχι σαν τους φουσκωτούς που έχουν βάλει από την ΑΕΚ. Αλλά θα μου πεις, αυτοί τους πληρώνουν; Αυτοί που έφτασαν μια τόσο ιστορική ομάδα στην κατάσταση που βρίσκεται;», ήταν τα λόγια του Αχιλλέα Μπέου.

Η ένταση μεταφέρθηκε και στα επίσημα, υπήρξε μάλιστα μερίδα φίλων της ΑΕΚ που κατευθύνθηκε προς τη συγκεκριμένη θύρα, αλλά τα χειρότερα αποφεύχθηκαν και η κατάσταση ηρέμησε.

gazzetta.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog