Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Σε ρυθμούς καρναβαλιού η Πάτρα

- Advertisement -

Ξεκινάνε οι εκδηλώσεις του πατρινού καρναβαλιού, με την καθιερωμένη τελετή που θα πραγματοποιηθεί στις 21:00 το βράδυ στην πλατεία Γεωργίου. Εκπλήξεις, πυροτεχνήματα, μουσική, χορός είναι τα στοιχεία που θα χαρακτηρίζουν την φετινή τελετή έναρξης.
Φέτος η τελετή έναρξης θα εξελιχθεί σε δύο σκηνές, μία στην πλατεία Γεωργίου και η άλλη στον εξώστη του Δημοτικού Θεάτρου «Απόλλων».

Ο τελάλης από το άρμα του θα διαλαλεί την έναρξη του Πατρινού Καρναβαλιού, ερχόμενος από το Δημαρχείο. Μόλις φτάσει στην πλατεία Γεωργίου, θα σταματήσει μπροστά στο Δημοτικό Θέατρο. Τα φώτα θα σβήσουν και θα ακουστεί ο ήχος από δυο ντραμς, που θα είναι τοποθετημένα δεξιά και αριστερά του εξώστη του Δημοτικού Θεάτρου. Το θέατρο αναμένεται να φωτιστεί με εντυπωσιακά χρώματα και ο κεντρικός προβολέας θα πέσει πάνω στον τελάλη, που θα αναγγείλει την έναρξη του καρναβαλιού.

Στην συνέχεια η δράση θα μεταφερθεί στη σκηνή της πλατεία Γεωργίου. Παρουσιαστές της εκδήλωσης θα είναι η Ζακελίνα Κυρούση και ο Δημήτρης Πολίτης. Την επίσημη έναρξη του πατρινού καρναβαλιού 2011 θα κηρύξει ο Δήμαρχος Πατρέων Γιάννης Δημαράς.

Στη σκηνή θα παρελάσουν ο Βασιλιάς Καρνάβαλος συνοδευόμενος από την Μπάντα του Δήμου και καρναβαλιστές, ενώ κατά την διάρκεια της τελετής θα βραβευτούν καλλιτέχνες, που συνέβαλαν με την μουσική τους προσφορά στο θεσμό του Πατρινού Καρναβαλιού

enet.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog