Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Βγήκαν “παγανιά” δημοτικοί αστυνομικοί στο Λουτράκι για το κάπνισμα

- Advertisement -

Από το πρωί, 3 δημοτικοί αστυνόμοι, έχουν βγεί “παγανιά” και ενημερώνουν τους καταστηματάρχες για τα μέτρα και τα πρόστιμα του αντικαπνιστικού νόμου.

Μάλιστα, σε πολλά μαγαζιά κοίταξαν και τα βιβλία επιθεωρήσεων, ενώ ζήτησαν να τοποθετηθεί όσο το δυνατόν πιό γρήγορα το σήμα της απαγόρευσης του καπνίσματος και το τετράδιο ελέγχου που πρέπει να έχει κάθε μαγαζί.

Από την άλλη, όσο εντείνονται οι έλεγχοι, τόσο κορυφώνονται και οι αντιδράσεις των επιχειρηματιών του χώρου, οι οποίοι βλέπουν τα εισοδήματά τους να συρρικνώνονται, καθώς -όπως σημειώνουν- ανήκουν στον κλάδο, που επλήγη πρώτος από την οικονομική ύφεση, σημειώνοντας πτώση τζίρου έως και 50%.

Παρατηρούν ότι ο αντικαπνιστικός νόμος εφαρμόζεται στην πιο δύσκολη οικονομική συγκυρία και διαβλέπουν πως ίσως αποτελέσει για πολλές επιχειρήσεις «ταφόπλακα», με συνέπεια την απώλεια δεκάδων χιλιάδων θέσεων εργασίας, δεδομένου ότι όπου εφαρμόστηκε στην Ευρώπη, παρατηρήθηκε περαιτέρω πτώση του τζίρου κατά 10-30%.

Πάντως, οι εστιάτορες δηλώνουν πως δεν σκοπεύουν να «πέσουν αμαχητί» και σχεδιάζουν νέες πρωτοβουλίες αντίδρασης για το προσεχές διάστημα.

- Advertisement -

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΘΑ ΣΕ ΓΡΑΨΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ!!! ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ, ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΤΑΓΕΙΣ ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΣΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΡΘΟΥΜΕ!! ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ;;; ΄΄κυρι娨 4.52

  2. σιγα ρε πολαβαρυ 4.52 καλα σου λεει πεμας ποιος εισαι μαναρι και θα δεισ ποσα απιδια περνει ο σακκος πεμας!!! θα τους ριξεις κλοτσιες αλλα ετσι εχετε μαθει ολοι σασ ο νομος του τσαμπουκα και της νυχτας.

  3. Όταν θα αρχίσουν να κλείνουν τα μαγαζιά στο Λουτράκι…ελάτε να με βρείτε.ΧΟΥΝΤΑ…πρασινοφρουροί ότι σας λέει η αυλή σας κάνετε!!! ΟΥΣΤ!!!
    Οι καπνιστές είναι το 60% στην Ελλάδα και είναι αυτοί που στηρίζουν τα μαγαζιά και όχι εσείς που διαφωνείτε…και καθήστε στην άκρη…και αν θέλετε να μην σας ενοχλούμε μείνετε στο σπίτι σας!!!

  4. Εισαστ ολοι υπερβολικοι..Γνωμη μου ειναι οτι αφου το τσιγαρο δεν ειναι παρανομο και δεν διωκεται ποινικα ο καθενας εχει την ελευθερια να το κανει σε δημοσιους χωρους..δεν ειναι και μπαφο..Για μενα θα πρεπει να υπαρχει μια μεση λυση…Καποια μαγαζια να ειναι για καπνιζοντες και καποια αλλα για μη.Μην τρελαινεσται τοσο εσεις που δεν καπνιζεται γιατι τοσο καιρο δεν ειχατε προβλημα.Και στο κατω κατω αν σας ενοχλει ο καπνος να πηγαινεται σε χωρους που υπαρχουν πολυ καλοι εξαερισμοι…

  5. να κλεισουν ολα τα μαγαζια και να δω κατι ψευτομαγκες σαν εσενα 10.02 και 4.52 να κανετε τις καμαριερες και να γελαω χου χου χου!!!!!

  6. 10.02 με τον καφε εκει που τον εχετε οχι οι καπνιστες δεν σασ σωζουν αλλα και τα χασισ να απελευθερωσουν δε σωζεστε,με 3.2 3.5 τον καφε να κλεισετε και θα κλεισετε… χι χι χι χι!!!!!

  7. ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΣΤΑ 3.2 ΚΑΙ 3.5 ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΟΡΤΟ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΕ 0.20 ΛΕΠΤΑ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΦΕ, ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΠΟΥ ΛΟΙΜΟΚΤΟΝΕΙΤΕ ΚΑΙ ΓΕΛΑΩ ΣΤΙς ΠΑΧΕΣ ΑΓΕΛΑΔΕΣ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΩΓΑΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΝΟΜΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΕΞΩ ΟΥΤΕ ΕΝΟΙΚΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΧΕΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΒΑΛΤΕ ΤΟΝ ΚΑΦΕ 1 ΕΥΡΩ ΝΑ ΡΧΟΜΑΙ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΧΙ ΧΙ ΧΙ!!!!

  8. φιλε εισαι αδικος οι επιχειρηματιες εκαναν ανακαινησεις καθε 6 μηνες και βοσκουσαν ο καθενας απο 5 γκομενες αλλαζαν κουρσα καθε 2χρονια και μηχανη καθε χρονο ταξιδακια ωξω για αγωνες του ολυμπιακου φυσικα πουρα φρου κ αρωματα και τωρα ιτςςςςςςςςςςς!!!! καμια αγνωστη λεξη να τους την πει ο ΘΘΘανασηςςςς ο ΤΟΥΦΑΣ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog