Οι αστυνομικοί από την πρώτη στιγμή είχαν στρέψει την προσοχή τους στο άμεσο περιβάλλον του 20χρονου όμως κανείς δεν περίμενε πως ο ίδιος του ο αδελφός θα ήταν εκείνος που τον δολοφόνησε… άγρια μέσα στην κρεβατοκάμαρά του, πλάι στο δωμάτιο των γονιών και των αδελφών τους.


Ο 20χρονος βρέθηκε νεκρός με τραύματα από μαχαίρι στην πλάτη αλλά είναι χτυπημένος και στο πρόσωπο. Η οικογένεια είχε και δύο σκυλιά τα οποία δεν αντέδρασαν κατά την εισβολή του “αγνώστου”. Αυτό το στοιχείο κίνησε τις υποψίες των αστυνομικών. Επίσης ούτε τα υπόλοιπα 4 αδέλφια και οι γονείς του 20χρονου δεν κατάλαβαν το παραμικρό. Όλα οδηγούσαν προς την κατεύθυνση οικείου προσώπου.

Παρά το γεγονός ότι ο 26χρονος φαίνεται ότι “έστησε” σκηνικό διάρρηξης φροντίζοντας να ανέβει στο μπαλκόνι πατώντας σε ένα αυτοκίνητο και στη συνέχεια να διαρρήξει τη μπαλκονόπορτα αφήνοντας εμφανή ίχνη, οι αστυνομικοί δεν πείσθηκαν.

Ο 26χρονος αδελφοκτόνος ψέλλισε ως δικαιολογία για το φρικτό έγκλημα το γεγονός, όπως είπε, ότι ο αδελφός του ζητούσε διαρκώς χρήματα και πως οι γονείς τους ήταν φτωχοί και δεν μπορούσαν να του τα δώσουν.

Το φρικτό θέαμα αντίκρισαν στις 10 το πρωί οι γονείς του παιδιού όταν άνοιξαν την πόρτα καθώς καθυστερούσε να ξυπνήσει. Ο πατέρας του παιδιού, αιγυπτιακής καταγωγής, υπέστη σοκ και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.
*24ωρο