Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο Μανωλάς στον Ολυμπιακό!

- Advertisement -

Ο Στέλιος Μανωλάς θα είναι ο νέος προπονητής της ομάδας νέων του Ολυμπιακού. Όπως αποκάλυψε πρώτος ο NovaΣΠΟΡ FM 94.6 και ο Μπάμπης Χριστόγλου οι «ερυθρόλευκοι» συμφώνησαν μαζί του να αναλάβει τις τύχες της «δεύτερης» ομάδας μετά από την σημερινή αποχώρηση του Αλέκου Αλεξανδρή.

Όταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην κοπή της πίττας των Ακαδημιών του Ολυμπιακού έκανε λόγο για αλλαγές που πρόκειται να γίνουν γνωστές, κανείς δεν περίμενε κάτι τέτοιο.

Όπως αποκάλυψε ο NOVAΣΠΟΡ FM 94,6 και ο Μπάμπης Χριστόγλου, ο Στέλιος Μανώλας αναλαμβάνει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας νέων, μετά από την αποχώρηση του Αλέκου Αλεξανδρή από το «τιμόνι» της ομάδας.

Στον Ολυμπιακό αναζητούσαν την καλύτερη λύση για τη θέση και κατέληξαν στη λύση του Στέλιου Μανωλά, αφού εξέτασαν σοβαρά τη δουλειά που έχει κάνει στην Εθνική Ελπίδων.

Έτσι μετά από την αποχώρηση του Αλέκου Αλεξανδρή, κινήθηκαν και μετά από σύντομες διαπραγματεύσεις έπεισαν τον Στέλιο Μανωλά να αναλάβει τις τύχες της ομάδας.

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Από ΑΧΙΛΛΕΑΣ
    ρε μαρινακη δεν αγοραζεις ολοκληρη την αεκ? τι κομματι κομματι τους παιρνεις? και φυσικα ακολουθει και ο ανηψιος μανωλας……με λαθος ανθρωπο τα βαλες αδαμιδη……

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog