Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Επιστρέφει η Πάνια στο Alter!!! Τι σήριαλ και αυτό…

- Advertisement -

Η ένταση των τελευταίων ημερών που δημιουργήθηκε με το εξώδικό της, προς το κανάλι εκτονώθηκε, δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις και τελικά τα δύο μέρη τα βρήκα αφού ίσχυσε το γνωστό “το αίμα νερό δεν γίνεται”.

Τέλος συναγερμού αλλά και σεναρίων που ήθελαν την παρουσιάστρια να λειτουργεί εκ του πονηρού αφού είχε ήδη ελέω Κορομηλά συμφωνήσει να μεταγραφεί στον Alpha. Σύμφωνα με πληροφορίες του ZappIT για την εξομάλυνση των σχέσεων των δύο μερών καθοριστική υπήρξε η παρέμβαση ενώς ανθρώπου που έχει ακόμη δεσπόζουσα θέση στο κανάλι αλλά και στην τηλεοπτική ζωή της Πάνια, από την εποχή ακόμη που εκείνη ήταν στο Star.

Η προσέγγιση δρομολογήθηκε ουσιαστικά από χθες όταν και έγινε κατανοητό πως τα όσα συνέβησαν δεν ήταν παρά μια “ακραία” κίνηση ώστε να μπει το νερό στα αυλάκι όσον αφορά τις εκκρεμούσες οικονομικές διαφορές.

Μέχρι την τελευταία στιγμή υπήρξε και ένας μεγαλοπαράγων του καναλιού του Περιστερίου ο οποίος “τα είχε πάρει” με τον τρόπο που ενήργησε η παρουσιάστρια αλλά τελικά επικράτησαν οι ψυχραιμότερες σκέψεις προς όφελος του καναλιού.

zappit.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog