Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΕΠΟ: Κόκκινη κάρτα σε τρεις διαιτητές

- Advertisement -

Στο «ψυγείο» αναμένεται να μπουν τρεις διαιτητές της Σούπερ Λίγκας για τα λάθη που έκαναν στη 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Πρόκειται για τους Κουκουλάκη, Κάκο και Αμπάρκιολη.

Τα λάθη πληρώνονται και, μάλιστα, ακριβά. Έτσι θα συμβεί και με τρεις διαιτητές της Σούπερ Λίγκας. Μιχάλης Κουκουλάκης, Τάσος Κάκος και Απόστολος Αμπάρκιολης έσφαλαν στις διαιτησίες τους στους αγώνες Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός, Πανιώνιος-Παναθηναϊκός και Κέρκυρα-Λάρισα, αντίστοιχα.

Ο μεν Κουκουλάκης εφηύρε το πέναλτι του Ολυμπιακού, με το οποίο προηγήθηκαν οι «ερυθρόλευκοι», ενώ δεν είδε την παράβαση στο τράβηγμα του Ουριμπάρι στον Τοροσίδη. Ο δε Κάκος υπέδειξε πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού στη Νέα Σμύρνη, το οποίο δεν υπήρξε ποτέ. Αντίθετα, ο Αμπάρκιολης δεν είδε καμία παράβαση στην Κέρκυρα στην ανατροπή του Επστάιν από τον Βελάσκο.

Οι διαιτησίες αυτές δεν αφήνουν αδιάφορη την ΚΕΔ και την ΕΠΟ, που προβληματίζονται ιδιαίτερα και αναμένεται να τους βάλουν στο «ψυγείο» για μερικές αγωνιστικές. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι αυτές θα συζητηθούν στην έκτακτη συνεδρίαση, που θα λάβει χώρα μέσα στις επόμενες μέρες.

gazzetta.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog