Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

«Κόβεται» το «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο»!

- Advertisement -

Στα συρτάρια του ΑΝΤ1 φαίνεται πως θα παραμείνει για φέτος το «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» , παρά τα αρχικά σχέδια που το ήθελαν να βγαίνει στον αέρα τον Μάρτιο. Και η Ευγενία Μανωλίδου για την οποία τόσος ντόρος έγινε μετά το «Master Chef»; Πάει προς… «Dancing With The Stars» ή πρωινάδικο μεριά, λένε οι φήμες!
Όπως διαβάζουμε στο «Έθνος», οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 άλλαξαν γνώμη για το «Ταλέντο» έπειτα από περίπου δύο μήνες συζητήσεων για το πώς θα στηθεί η εκπομπή. Ο λόγος για το «μαχαίρι» δεν είναι άλλος από τον οικονομικό.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το κανάλι του Αμαρουσίου έκρινε σκόπιμο να μην βγει η εκπομπή, προκρίνοντας για το δεύτερο μισό της σεζόν τα «Dancing With The Stars», «Real Housewifes» και «Μην Το Πεις Στη Νύφη», δύο σειρές που γυρίστηκαν προ διετίας («Χωρίς Όρια» και «Steps») αλλά και τις ξένες σειρές «Lost», «Shark» και «Prizon Break».

Τζάμπα η φημολογία, οι συζητήσεις και οι εκατέρωθεν δηλώσεις για το τηλεοπτικό μέλλον της Ευγενίας Μανωλίδου; Ιδού η απορία! Αν δεν μπορείτε χωρίς μία μαέστρο – σύζυγο βουλευτού στις οθόνες σας, τότε να εύχεστε να επιβεβαιωθούν οι φήμες που την θέλουν να δίνει τα χέρια με τον ΑΝΤ1 και να στρογγυλοκάθεται στην θέση του Γιάννη Λάτσιου στην κριτική επιτροπή του «Dancing», αν ο διευθυντής αποφασίσει να μην συμμετέχει!

Κι αν με το ενδεχόμενο αυτό πάθατε σοκ, τότε μάθετε ότι υπάρχει και σενάριο που θέλει την Ευγενία Μανωλίδου να αναλαμβάνει την ζώνη 10 – 1 από τον Μάρτιο, αν οι Καραμετοχαριτάτοι συνεχίσουν τα απογοητευτικά ποσοστά
*star.gr

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog