Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Κόρινθος: Βίασε τη γυναίκα του και απήγαγε το παιδί του

- Advertisement -
Ούτε οι άνδρες της αστυνομικού τμήματος Βραχατίου δεν πίστευαν στα αυτιά τους όταν άκουσαν μια γυναίκα να τους καταγγέλλει βιασμό της ίδιας από το σύζυγό της και απαγωγή του παιδιού τους!

Η συγκλονιστική καταγγελία έγινε την Τρίτη το πρωί από τη μητέρα ανήλικου παιδιού η οποία ανέφερε με δάκρυα στα μάτια και εμφανώς ταλαιπωρημένη (σωματικά και ψυχικά) ότι ο 63χρονος σύζυγός της μετά από έντονη διαφωνία στο σπίτι τους, την ανάγκασε σε συνουσία! Στη συνέχεια -σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας- ο 63χρονος πήγε στο νηπιαγωγείο Κρηνών όπου βρισκόταν το παιδί τους και αφού το πήρε το βία, εξαφανίστηκε με το αυτοκίνητο του προς άγνωστη κατεύθυνση.

Οι αστυνομικοί χωρίς χρονοτριβή και αφού ενημερώθηκαν από το νηπιαγωγείο ότι είχε έρθει ξαφνικά ο πατέρας του και το πήρε, εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό σε ολόκληρη την Πελοπόννησο για τον εντοπισμό του δράστη.

Η ανησυχία έγινε ακόμη μεγαλύτερη καθώς υπήρχαν βάσιμες υποψίες ότι ο 63χρονος άνδρας μπορεί και να είχε όπλο μαζί του καθώς η σύζυγός του παρέδωσε στην αστυνομία τρία κυνηγετικά όπλα, ένα αεροβόλο όπλο και ένα περίστροφο με έξι σφαίρες από το σπίτι τους στην αστυνομία. Μετά από έρευνα των αρχών, βρέθηκε και μια μικρή… αποθήκη από σφαίρες καθώς ανακαλύφθηκαν 500 φυσίγγια κυνηγετικών όπλων, 115 φυσίγγια περιστρόφου αλλά και δύο μαχαίρια με λάμες.

Τελικά, η αστυνομία κατάφερε να επικοινωνήσει με τον 63χρονο και να τον πείσει να αφήσει ελεύθερο το παιδάκι το οποίο είναι καλά στην υγεία του.

Η αναζήτηση για τον ίδιο (και μάλιστα στα πλαίσια του αυτοφώρου) συνεχίζεται

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog