Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Γέννησε η Penelope Cruz!

- Advertisement -
Γέννησε η Penelope Cruz!


Η Penelope Cruz και ο Javier Bardem καλωσόρισαν το πρώτο τους παιδί! Διπλό «χτύπημα» χαράς για τον Javier Bardem: πρώτα ήρθε η υποψηφιότητα για Όσκαρ καλύτερου άνδρα ηθοποιού και έπειτα η Penelope Cruz έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους!

Η δημοφιλής 36χρονη ηθοποιός γέννησε στο νοσοκομείο «Cedars Sinai» του Λος Άντζελες, όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα «El Pais».  Ωστόσο, το φύλο του μωρού δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό.

Το ζευγάρι κρατά πάντοτε την προσωπική του ζωή καλά κρυμμένη, όπως εξάλλου έκανε και με τον γάμο του, τον περασμένο Ιούλιο στις Μπαχάμες.

Η Penelope έχει δηλώσει στο παρελθόν πως ήθελε πολύ να γίνει μητέρα: «θέλω να αποκτήσω πολλά παιδιά. Αυτό ήταν το όνειρό μου από μικρή. Δεν θέλω μόνο να κάνω δικά μου, αλλά να υιοθετήσω κιόλας. Νομίζω θα είμαι τέλεια μαμά γιατί αγαπώ τα μωρά», είχε πει χαρακτηριστικά.

Ο Bardem πλέει σε πελάγη ευτυχίας, ενώ δεν σταματά να αφιερώνει στην γυναίκα του τα βραβεία που παίρνει για την ταινία «Biutiful». «Θέλω να το μοιραστώ με την αγάπη μου την Penelope. Επειδή είναι τόσο σπουδαίος άνθρωπος… είναι ένα δώρο… το δώρο μου! Eίναι το παρόν και το μέλλον μου. Σ΄αγαπώ!», είπε προ ημερών ο ηθοποιός παραλαμβάνοντας ακόμα ένα αγαλματίδιο.

Βρε λέτε να τον δούμε στην απονομή τον Όσκαρ, στις 26 Φεβρουαρίου, με το μωρό στην αγκαλιά;
Star.gr

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog