Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Σερ Άντονι Χόπκινς: Θα υποδυθεί τον Άλφρεντ Χίτσκοκ;

- Advertisement -

Ετοιμάζεται ταινία αφιερωμένη στον “Μάστερ του Τρόμου”

Η ζωή του μεγάλου σκηνοθέτη Άλφρεντ Χίτσκοκ ετοιμάζεται να μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη, 31 χρόνια μετά τον θάνατό του. Η ταινία θα έχει τίτλο «Alfred Hitchcock and the Making of Psycho» και θα αποτελέσει διασκευή του ομότιτλου βιβλίου του Στίβεν Ρέμπελο.
Για τον πρωταγωνιστικό ρόλο φημολογείται πως έχει γίνει πρόταση στον 73χρονο Σερ Άντονι Χόπκινς, ο οποίος μάλιστα έχει εκφράσει ήδη το ενδιαφέρον του για το συγκεκριμένο project. Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι θα την σκηνοθετήσει ο ανερχόμενος Σάσα Γκερβασί σε σενάριο του Τζον Μακλόλιν (σεναριογράφου του Black Swan).
Η ιστορία εστιάζει στο πώς ο «Μάστερ του Τρόμου», στο αποκορύφωμα της καριέρας του, αποφάσισε να κάνει μία ταινία τρόμου, η οποία άφησε εποχή. Ταυτόχρονα, ο σκηνοθέτης είχε προβλήματα και στην προσωπική του ζωή με την σύζυγό του, Έλμα. Ο Άντονι Χόπκινς είχε και στο παρελθόν δεχτεί πρόταση για μία αντίστοιχη ταινία με σκηνοθέτη τον Ράιαν Μέρφι, η οποία δεν υλοποιήθηκε ποτέ.
Ταυτόχρονα, ετοιμάζεται ακόμη μία ταινία που αφορά τον Χίτσκοκ (μέσα στο 2011), με τίτλο «Number 13» σε σενάριο και σκηνοθεσία του Τσέις Πάλμερ και πρωταγωνιστές τους Νταν Φόγκλερ, Έμιλι Μορτίμερ και Μπεν Κίνγκσλεϊ. 
 
stylista.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog