Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Κοινωνικά : Δευτέρα 31 Ιανουαρίου: Απεργία και στάσεις

- Advertisement -
Δευτέρα 31 Ιανουαρίου: Απεργία και στάσεις


Γολγοθάς θα είναι ολόκληρη η προσεχής εβδομάδα για τους πολίτες, ειδικά αυτούς της Αθήνας, καθώς οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς ξεκινούν νέο γύρο κινητοποιήσεων.

Μάλιστα, με απόφασή τους ακινητοποιούνται την Δευτέρα και για όλο το εικοσιτετράωρο οι συρμοί σε μετρό και ηλεκτρικό σιδηρόδρομο, ενώ χειρόφρενο τραβούν και τα μπλε λεωφορεία της ΕΘΕΛ από τις 11.00 το πρωί ως τις 4.00 το απόγευμα της Δευτέρας. Η στάση εργασίας στα λεωφορεία θα γίνει προκειμένου να αποφασιστεί η στάση των εργαζομένων τις επόμενες μέρες, με κάποιους εκ των σκληροπυρηνικών συνδικαλιστών να εισηγούνται 48ωρη απεργία την Τρίτη και την Τετάρτη.

Οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς αντιδρούν στην κατάθεση του νομοσχεδίου για να την αναμόρφωση των ΜΜΜ, το οποίο κατατέθηκε την Πέμπτη στην Βουλή και αναμένεται να συζητηθεί την επόμενη εβδομάδα στην επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από σήμερα Κυριακή 30 Ιανουαρίου καταργούνται και πολλά δρομολόγια του ΟΣΕ. Μάλιστα, με ανακοίνωσή του ο Οργανισμός καλεί όσους έχουν αγοράσει εισιτήρια για δρομολόγια που καταργούνται να σπεύσουν για να πάρουν πίσω το αντίτιμο του εισιτηρίου τους.

Star.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog