Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

«Ο Θρύλος είναι παντού»πάνω από 10,000 στην κερκίδα για πλάκα στον Βόλο!

- Advertisement -

Η μετακίνηση πάνω από 10,000 φίλων του Ολυμπιακού στον Βόλο θα είναι εντυπωσιακή και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης, που βρίσκεται ήδη στη θεσσαλική πόλη, φρόντισε να… στείλει το μήνυμα στο …
…loutrakiblog,”παιδιά βάλτε τo παιχνίδι live και δωρεάν γιατί τον αγώνα δείχνει το novasport,κανονίστε την πορεία σας γιατί να μην ξεχνάτε οι κάνουλες όπως έγραψε έγκυρο μπλογκ  της Κορίνθου(πριν τις εκλογές)θα κλείσουν κάποια στγμή και όλοι μαζί θα πάρετε τα κουβαδάκια σας για να πάτε να παίξετε σε άλλη παραλία..Μarinakis σπίκινγκ!”
Ας σοβαρευτούμε λίγο τώρα..

Στη Θύρα 7 στον Βόλο βρέθηκε το Σάββατο ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός ζήτησε από τους οπαδούς της ομάδας του να μη δημιουργήσουν κανένα πρόβλημα στο περιθώριο του ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου. «Θα υπάρχουν πολλοί δικοί μας στο γήπεδο την Κυριακή. Δεν θέλω να προκληθεί το οποιοδήποτε πρόβλημα, όπως γίνεται δηλαδή από το ξεκίνημα της σεζόν. Θέλω από εσάς να δείξετε το καλύτερο δυνατό πρόσωπο», τόνισε σχετικά ο Μαρινάκης.

Πήγε και στην ΠΕΦΟ Βόλου

Παράλληλα, ο Μαρινάκης έδωσε το «παρών» και στην ΠΕΦΟ Βόλου στην εκδήλωση κοπής της πίτας της. Έτσι απέδειξε εμπράκτως το πόσο κοντά βρίσκεται στον φίλαθλο κόσμο της ομάδας. Στη συγκεκριμένη εκδήλωση ξεκαθάρισε προς τους οπαδούς της ομάδας να δείξουν μεγάλη προσοχή και να στηρίξουν κόσμια τον Ολυμπιακό, καθότι έρχεται μεταξύ άλλων και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

H συγκίνηση για το μπαράζ και η δύναμη του Ολυμπιακού…
Στην ομιλία του προς στους παρευρισκόμενους στην διάρκεια της εκδήλωσης της ΠΕΦΟ Βόλου ο Μαρινάκης τόνισε: «Απόψε είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος που βρίσκομαι στο Βόλο, καθώς ήμουν εδώ και πριν από 28 χρόνια, όταν η ομάδα μας κέρδιζε με 2-1 τον Παναθηναϊκό στον αγώνα μπαράζ και κατακτούσε το πρωτάθλημα. Ήμουν 15 χρονών και με είχε φέρει ο πατέρας μου, που ήταν τότε ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας.

Σήμερα είμαι και πάλι εδώ, ως Πρόεδρος της ΠΑΕ για τον αγώνα της ομάδας μας με τον Ολυμπιακό Βόλου. Εύχομαι αύριο να γίνει ένα καλό παιχνίδι, το οποίο να απολαύσουν όλοι οι φίλαθλοί και να κερδίσει η ομάδα μας.

Ο Ολυμπιακός, όπως γνωρίζετε δίνει μεγάλη σημασία στην ανάπτυξη των υποδομών του. Προτεραιότητά μας είναι να βγάλουμε νέους ποδοσφαιριστές απ’ όλη την Ελλάδα και να προωθήσουμε στην επαγγελματική ομάδα όσο το δυνατόν περισσότερους Έλληνες είναι δυνατόν».
Όσον αφορά στην μαζική παρουσία των φιλάθλων της πειραϊκής ομάδας στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου υπογράμμισε: «Πιστεύω ότι αύριο οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, με την μεγάλη και ειρηνική μετακίνηση τους στο Βόλο θα αποδείξουν για άλλη μια φορά σε αγώνα εκτός έδρας, πως ξέρουν να σέβονται και τους κατοίκους σε κάθε πόλη της χώρας που μας φιλοξενεί και να συμπαρίστανται στην ομάδα μας πάντα με τον σωστό τρόπο και να την βοηθούν να φτάνει στην νίκη. Ο Θρύλος είναι παντού. Ο Θρύλος ανήκει στον κόσμο του».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκτός του προέδρου της ΠΑΕ, οι αντιπρόεδροί της, Σωκράτης Κομινάκης και Γιάννης Μώραλης, καθώς και ο αντιπρόεδρος του Ερ. Ολυμπιακού, Νίκος Καραχάλιος

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog