Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Πάτρα: Του “έκλεψε” το facebook γιατί του “έριξε χυλόπιτα

- Advertisement -

Ένας ομοφυλόφιλος από την Αθήνα απορρίφθηκε από Πατρινό επιχειρηματία και αποφάσισε να τον εκδικηθεί!
Ο Αθηναίος τον παρενοχλούσε συνεχώς, έστω και αν ο γνωστός Πατρινός τού είχε ξεκαθαρίσει από την αρχή ότι δεν είναι ομοφυλόφιλος και πως προτιμά ξεκάθαρα τις γυναίκες. Όπως φάνηκε όμως δεν καταλάβαινε από “όχι” και έγινε ακόμα πιο εκδηλωτικός και ο επιχειρηματίας αναγκάστηκε να τον βρίσει!

Έτσι ο “ερωτευμένος” άντρας αποφάσισε να πάρει το αίμα του πίσω και υπέκλεψε τους κωδικούς της σελίδας κοινωνικής δικτύωσης του και άρχισε να στέλνει μηνύματα σε όλα τα θηλυκού φύλου μέλη και να τα παρενοχλεί.

Ο επιχειρηματίας εξομολογήθηκε την απίστευτη περιπέτειά του στην εφημερίδα “Κόσμος”.”Μου έστελνε συνεχεία μηνύματα για φιλία, να γνωριστούμε και άλλα. Εγώ ήμουν ευγενικός συνέχεια και προσπαθούσα να τον κάνω να καταλάβει ότι είμαι άντρας και μου αρέσουν οι γυναίκες”, δήλωσε ο Πατρινός.

“Μία μέρα έγινε πολύ αισχρός και αναγκάστηκα να τον βρίσω άσχημα. Μετά από κάτι μέρες προσπάθησα να μπω στη σελίδα μου και δεν μπορούσα. Στη συνέχεια με έπαιρναν τηλέφωνο πελάτισσες και γνωστές μου και μου έλεγαν τι πράγματα είναι αυτά που στέλνω. Κατάλαβα ότι είναι εκείνος ο π.. γιατί είχε πετάξει κάτι υπονοούμενα ότι θα το μετανιώσω. Δεν ξέρω τι άλλο έχει κάνει και δεν το έχω μάθει ακόμα”, συνέχισε ο ίδιος.
*newsit.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog