Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Σήμερα στις 5μμ συνεδριάζει η Δημοτική Κοινότητα Ισθμίας-με καυτό θέμα του νέου γηπέδου!

- Advertisement -

     Παρακαλούμε να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος Ισθμίας στις  3 Φεβρουαρίου 2011, ημέρα  Πέμπτη και ώρα 17:00 για συζήτηση και λήψη απόφασης, για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:
1) Λήψη απόφασης σχετικά με την υδροδότηση του οικισμού Αγίας Μαρίνας, σύμφωνα με την αριθμ. 174/2005 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας.

2) Λήψη απόφασης για τον καθορισμό πλάτους πεζοδρομίων στις περιοχές εντός σχεδίου πόλης, που δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα.

3) Ενημέρωση από τις αρμόδιες Υπηρεσίες του Δήμου Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων, για την προοπτική λειτουργίας του νέου Ποδοσφαιρικού Γηπέδου Ισθμίας.

Ο Πρόεδρος της Δημοτικής
      Κοινότητας Ισθμίας

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΑΝΟΣ

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΞΗΛΩΜΑ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΟΥ ΓΚΙΩΝΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟ ΣΧΕΔΙΑΖΕΤΑΙ , ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΙΣΘΜΙΑΣ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΧΑΡΙΖΑΝ ΕΝΑ ΓΑΙΔΑΡΟ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΓΑΙ ΣΤΑ ΔΟΝΤΙΑ, ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΕΤΟΙΜΟ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΒΑΖΟΥΝ ΘΕΜΑΤΑ ΝΟΜΙΚΑ Η ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΧΡΗΣΤΟ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ 'ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΙΣΘΜΙΑΣ ' ΟΧΙ ΔΗΜΑΡΧΕ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΙΣΘΜΙΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΓΗΠΕΔΑ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΕΚΕΔΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΙΟ ΥΓΙΗ ΝΕΟΛΑΙΑ . ΜΕΡΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΤΟ ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ ΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΑΣ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΙΣΘΜΙΩΤΗΣ ΜΗΠΩΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ? Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΥΛΟΥ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΠΑΤΑΓΕ ΣΤΑ ΙΣΘΜΙΑ ΤΩΡΑ ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΠΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΜΥΡΙΣΤΗΚΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΚΔΗΚΙΣΗ ΣΤΟΥΣ ΙΣΘΜΙΩΤΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ ΓΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΓΚΙΩΝΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΕΡΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΕΦΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΣΤΗΝ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΓΚΙΩΝΗ , ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΟΛΛΟΙ ΨΗΘΗΡΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΓΙΑ ΠΛΕΥΡΕΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΛΛΟΙ ΛΕΝΕ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ,ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΚΑΠΙΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΟΝΟΜΑ ΘΑ ΔΩΣΕΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΟΙ ΚΡΙΣΕΙΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog