Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Οσοι γράφουμε ανώνυμα σχόλια είμαστε σκουλήκια.

- Advertisement -



ΡΕΠΑΣ: Φίλοι συνδημότες αυτού του συμβούλιου, θα μου επιτρέψετε να χρησιμοποιώ αυτό τον όρο, γιατί όπως ξέρετε οι τίτλοι των αξιωμάτων εκπίπτουν, παρέρχονται, αλλά συνδημότες θα είμαστε μια ζωή, για να αγωνιζόμαστε γι’ αυτό τον τόπο. 



Θα πρέπει να δούμε ένα μεγάλο πρόβλημα που έχουνε όλες οι δημοτικές αρχές και θα το αντιμετωπίσει και η τωρινή. Είναι το πρόβλημα, να το πω παπαγαλάκια; Να το πω γκεμπελίστικων συμφερόντων; Πως να το πω; 
Ανώνυμοι είναι έτσι και αλλιώς. Βγαίνουν και το μόνο που κάνουν…


 στο όνομα της οποίας κριτικής, του όποιου Δημάρχου, του όποιου συμβούλου, είναι να θάβουν το Λουτράκι και τις υποδομές του. 
Αυτό πρέπει από κοινού όλες οι παρατάξεις να το αντιμετωπίσουν. Δεν κάνουν τίποτε άλλο από το να υποτιμάνε, είτε αυτό είναι υδροθεραπευτήριο, είτε αυτό είναι καθαριότητα της πόλης, είτε αυτό είναι, τώρα είναι το καινούργιο θέμα με το κολυμβητήριο, να τα βγάζουν όλα άχρηστα, είτε αυτό είναι παρεμπόριο.
Όταν ένας διαβάσει όλα αυτά, είτε στα blog, είτε σε κάποιες εφημερίδες, το μόνο που θα πει είναι “τι θα πάω να κάνω εγώ εκεί κάτω; Δεν πάω στο Λουτράκι, φεύγω. Πάω αλλού. Πάω Ναύπλιο. Πάω οπουδήποτε”. Αυτό το πράγμα πρέπει να αντιμετωπισθεί από κοινού, από όλες τις παρατάξεις. Αυτά τα ανώνυμα, θα το πω, γιατί είναι ανώνυμοι, σκουλήκια των blogs, πρέπει να αντιμετωπισθούν και να αφανιστούν από το Λουτράκι. Αυτοί παλεύουν το Λουτράκι. 
Δεν παλεύουν ούτε τον προηγούμενο Δήμαρχο, ούτε το προ-προηγούμενο, ούτε αυτόν εδώ. Παλεύουν το Λουτράκι και επειδή παλεύουν το Λουτράκι, πρέπει να τους σβήσουμε εμείς, οι Λουτρακιώτες, αυτούς όλους.
ΣΧΟΛΙΟ DIMOTIKA:
Το ανώνυμο ηλεκτρονικό σκουλήκι ειναι ιος υπολογιστή και οχι άνθρωπος.
Πίσω από κάθε σχόλιο όμως υπάρχει κάποιος άνθρωπος.
Ακομα να επισημαίνω, οτι αν μπορούσε ο καθένας να εκφράσει την γνώμη του επώνυμα και δεν κινδύνευε τουλάχιστον να γίνει κακός, θα το έκανε.
Προσωπικά πιστεύω οτι δεν εχει καμιά σημασία αν ενα σχόλιο ειναι ανώνυμο ή επώνυμο, σημασία έχει να μην θίγει την προσωπικότητα κάποιου με ανακρίβειες, και να μην ειναι υβριστικό.

*Το αλιεύσαμε από το έγκυρο Λουτρακιώτικο blog http://dimotika.blogspot.com/
-Ερώτηση:ποιός είναι ο κος ΡΕΠΑΣ;

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Έχω κάνει ένα σχετικό σχόλιο (συμπλήρωμα στον εξωραιστή) στα δημοτικά σχόλια , είπα να ασχοληθώ περισσότερο με τον φίλο μας και παρόλο ότι είμαι σαρκοβόρο ζωντανό και θηρεύω τα πάντα, αυτό σημαίνει και το όνομα μου άλλωστε,
    ΠΑΝ-ΘΗΡΑΣ, τον ενημερώνω ότι προτιμώ το κυρίως πιάτο απο τα "απεριτίφ" για την ώρα , ποτέ δεν ξέρεις όμως …

    ΠΑΝΘΗΡΑΣ

    http://blogs.warwick.ac.uk/images/rosalindhook/2005/06/04/panther.jpg

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog