Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Μαρίν Λε Πεν: «Αυτό που συνέβη στα ναζιστικά στρατόπεδα είναι η “επιτομή της βαρβαρότητας”»

- Advertisement -

Η νέα επικεφαλής του γαλλικού ακροδεξιού Εθνικού Μετώπου Μαρίν Λε Πεν διαχώρισε για ακόμη μία φορά την θέση της από αυτήν του πατέρα της, λέγοντας ότι αυτό που συνέβη στα ναζιστικά στρατόπεδα είναι η “επιτομή της βαρβαρότητας”.
 Η Μαρίν Λε Πεν στις 16 Φεβρουαρίου διαδέχθηκε στην ηγεσία του Εθνικού Μετώπου τον Ζαν-Μαρί Λε Πεν, ο οποίος κατά την διάρκεια της πολιτικής του καριέρας έχει εκφράσει πολλές φορές τις ρατσιστικές και αντισημιτικές του απόψεις.

«Όλος ο κόσμος ξέρει αυτό που συνέβη στα στρατόπεδα και υπό ποιες συνθήκες. Αυτό που συνέβη είναι η επιτομή της βαρβαρότητας. Και πιστέψτε με, αυτή τη βαρβαρότητα, τη θυμάμαι καλά» δήλωσε η Μαρίν Λε Πεν σε συνέντευξή της στο Le Point.

«Δεν αισθάνομαι καμία σχέση με αυτό που έκανε ο γερμανικός στρατός. Αυτός ο στρατός δολοφόνησε τους πατεράδες και τους αδελφούς μας, δεν το ξεχνώ. Και όσοι δείχνουν αβέβαιοι για το θέμα με ενοχλούν πάρα πολύ» πρόσθεσε, αναφέροντας ότι το ίδιο την ενοχλούν και όσοι δείχνουν μία αβεβαιότητα για το Ολοκαύτωμα.
Loutrakiblog:Προφανώς δεν είχε γιο ο αρχηγός Ζαν-Μαρί, και πήρε το χρίσμα η κόρη,,μετά λέμε για τα ολοκληρωτικά καθεστώτα των μη αναπτυγμένων χωρών όταν στην καρδιά της δύσης η κληρονομικότητα ”πάει σύννεφο” ..

*tovimaonline
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog