Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Εθνικά εγκλήματα

- Advertisement -

1) Σελ.119-ΔΕΝ μπορει η ελλάδα να παρει δάνειο απο αλλο δανειστή(Κίνα-Ρωσσία) καθώς επίσης δεν μπορει να υποθηκεύσει όυτε να ενεχυριάσει για άλλον περιουσία ή έσοδα ή να μεταφέρει το χρέος της…

Γι’αυτό όταν είπε η Ρωσσία να μας δανείσει με χαμηλό επιτόκιο αντέδρασε η κυβέρνηση!!!!
2) Σελ.παραγρ.13.υποπαραγρ.1.
Αντίθετα ο δανειστής επιτρέπεται να μεταβιβάσει τα δικαιώματα κ τις υποχρεώσεις του.Δηλ.μπορεί να δανειστήκαμε απο τη Γερμανία αλλα να βρεθούμε χρεωμένοι στην Τουρκία ή τα Σκόπια!!!
Γιατί η Γερμανία θα τους έχει πουλήσει τα δανειακά δικαιώματα τις Ελλάδος
3) Σελ.129.παραγρ.14.υποπαραγρ.1 Ησύμβαση διέπεται απο το Αγγλικό δίκαιο
4) Σελ΄121.παραγρ.5 Το επιτόκειο για τα 80 δις ευρωπαϊκών δανείων είναι 5,2 κυμαινόμενο για την πρώτη 3ετία.6,2 για τα επόμενα χρόνια κ +2% τόκοι υπερημερίας εαν έχει λήξει το δάνειο,επαναπροσδιοριζόμενο ΑΝΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!!
5) Σελ 123 Η Ελλάδα εαν δεν πληρώσει κάποιο απο τα παλαιότερα δάνεια κ όχι τα 110 που παίρνουμε τώρα,που λήγουν ή προβεί σε αναστολή πληρωμών παλαιότερου δανείου,
δεν μπορει να εκταμειεύσει χρήματα απο το μηχανισμό κ υποχρεούται να πληρώσει άμεσα το υπόλοιπο κεφάλαιο του δανείου του μηχανισμού μαζί με όλες τις επιβαρύνσεις.
6) Σελ.130,παραγρ.15+σελ 140,παραγρ 5… Για να είναι νόμιμη,για να ενεργοποιηθεί κ να ησχύει η σύμβαση,δεν χρειάζεται καμιά αλλη πράξη παρα μόνον την υπογραφή του Παπακων/νου κ τη νομική γνωμοδότηση του νομικού συμβουλίου του κράτους
του υπουργείου οικονομικών κ του υπουργείου δικαιοσύνης(χούντα έχουμε κ θα υπογράφει ο υπουργός εν αγνοίαν της κυβέρνησης?ο υπουργός θα υπογράφει,ούτε καν ο πρωθυπουργος για να εκταμειεύεται το δάνειο?
ούτε ψήφιση ατη βουλή ούτε καν υπογραφή αποτον πρόεδρο της δημοκρατίας,ούτε καν γνωμοδότηση!!!!)
7) Σελ 123,παράγραφος 5… Μόνο το δικαστήριο της ευρωπαικής ένωσης κ τα συνταγματικά δικαστήρια των δανιστών μπορούν να ακυρώσουν τη σύμβαση γιατί παραβιάζεται το ευρωπαικό δίκαιο ή το σύνταγμα του δανιστή αντίστοιχα.
Σύμφωνα με τη σύμβαση στην Ελλάδα δεν επιτρέπει κανένα διαστήριο να εκδικάσει τετοια προσφυγή! Αφήστε που δεν έχουμε κ συνταγματικό δικαστήριο στη χώρα μας,αλλά απο κει κ πέρα υπάρχει το διεθνές αλλα μας δένει τα χέρια.
Θα πρέπει να απεθυνθούμε για τους Γερμανούς στο δικαστήριο της γερμανίας,για τους Αγγλους στης Αγγλίας!!!
Με την παρούσα ο δανειολήπτης αμετάκλητα κ άνεφ όρον,παραιτείται απο κάθε ασυλία την οποία έχει ή πρόκειται να αποκτήσει όσον αφορά τον ίδιο ή τα περιουσιακά του στοιχεία απο νομικές διαδικασίες σε σχεση με την παρούσα σύμβαση.
Όσον αφορά κατάσχεση,διαταγή κ όσον αφορά την εκτέλεση κατα των περιουσιακών στοιχείων του στο βαθμό που δεν το απαγορεύει δικαστικός νόμος Ούτε ο δανειολήπτης,ούτε τα περιουσιακά του στοιχεία έχουν ασυλία
(**όλο το παιχνίδι γίνεται για τον ορυκτό πλούτο τις χώρας κ τα πετρέλαια**)

ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ..σας εκλιπαρώ!!!!!!!!!!!!( ούτε σε διεθνές δικαστήριο δεν μπορούμε να προσφύγουμε .ΚΑΜΙΑ ασυλία για τα… περιουσιακά στοιχεία .
ΥΠΟΘΗΚΕΥΤΗΚΕ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ .. ΠΑΕΙ Η ΔΙΕΘΝΗS ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ .) ΣΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ .Ο Λ Α .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Όλα αυτά στις πρώτες 200 και κάτι σελίδες . που να δούμε και τις υπόλοιπες 978 σελίδες μεταφρασμένες .. από ανθρώπους που ρίσκαραν την ζωή τους για να τα μάθει ο Ελληνικός Λαός …
ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ.. ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ !
*tromaktiko

by Πάνθηρας

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog