Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πάλεψε με 10 από το 4΄…

- Advertisement -

Μαγική εικόνα σήμερα στο Θώδειο, με τον ΑΟΛ να αγωνίζεται για 90΄ λεπτά με 10 παίκτες και τελικά να χάνει το ματς με 5-3 από τον Πόρο.
Όσοι ήρθαν σήμερα στο στάδιο είδαν μια ομάδα να μένει στο 4΄ με 10 παίκτες (αποβολή Βουτσινά με απευθείας κόκκινη) , στο ίδιο λεπτό να μένει πίσω στο σκορ, να ισσοφαρίζει στο 30΄ και να κλείνει το ημίχρονο πίσω στο σορ με 1-3. ‘Οταν στο 50΄ έγινε το 1-4 κανείς δεν πίστευε στα μάτια του όταν με συνεχές σφυροκόπημα θα φθάναμε στο 80 και το σκορ θα γινόταν 3-4. Δηστυχώς όμως η άμυνα του ΑΟΛ τον πρόδωσε στα τελευταία λεπτά και στο 85΄ χάθηκε όποια ελπίδα είχε δημιουργήσει μέχρι εκείνο το λεπτό για την ισοφάριση. Μοιραία ήρθε το 5-3 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
 
 
ΠΑΟ Λουτράκι: Παναγιωτόπουλος (46΄ Βουρνάζος), Χατζηνικολής, Γκαρμίρης, (46΄ Δημαράκης )Βουτσινάς, Τσούμπας, Τσάτσος, Αντωνίου, Νάστος, Χρυσαφίδης , Αποστολάκης, Τσουμάνης (70΄ Καραχάλιος).

Πόρος: Γιουρτούσης, Παπαδόπουλος, Καπετανκωνσταντής, Γιαννής, Σαμαράς, Κιοσές (67’ Δρούγκας), Ξύδης, Σοφός, Νεόφυτος (56’ Δήμας), Γκολέμης (44’ Σταύρου), Στάσης.

www.aoloutraki.gr
- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ ΕΚΤΟΣ // ΚΙΑΤΟ ΕΝΤΟΣ // ΚΡΑΝΙΔΙ ΕΚΤΟΣ // ΔΗΛΕΣΙ ΕΝΤΟΣ

    Μπορείτε να τα πάρετε και τα τέσσερα ματς. Είναι ματς σωτηρίας.!!!!
    Σήμερα αν παίζατε 11 με 11 τους είχατε. Δεν πειράζει . Δεν χάθηκε τίποτα ακόμα..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Περιεχόμενα άρθρου

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog