Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

«Ρυθμιστής» της κορυφής η ”Μπάρτσα”!Μεγάλο ντέρμπι σήμερα στην Κόρινθο!

- Advertisement -

Τα κεκτημένα θέλει να διατηρήσει η πρωτοπόρος Κόρινθος κόντρα στον Πανηλειακό στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του Νοτίου Ομίλου της football league 2!

Η κορυφή περνάει αποκλειστικά από τα… πόδια των παικτών της, μια και η ομάδα του Ισθμού θα πρέπει να εκμεταλλευτεί την έδρα της, το γήπεδο του Συνοικισμού, που αναμένεται να είναι κατάμεστο, αν θέλει να παραμείνει στην πρώτη θέση.
Σημειώνεται ότι οι Κορίνθιοι έχουν μόλις μία ήττα στο πρωτάθλημα και αποτελούν το μοναδικό σωματείο σε επαγγελματική κατηγορία που το έχει κατορθώσει.
Ντέρμπι διεξάγεται στα Ψαχνά, εκεί όπου ο τοπικός Ηρακλής απέναντι στον Παναιγιάλειο θέλει να κάνει ακόμη ένα βήμα για την άνοδο στη football league. Τον ίδιο στόχο, ωστόσο, έχουν και οι φιλοξενούμενοι, καθώς με θετικό αποτέλεσμα μπαίνουν για τα καλά στο κόλπο της ανόδου.
Στην Αγυιά, η αναμέτρηση της Παναχαϊκής με αντίπαλο τον ΑΟ Χανιά παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον όχι μόνο σε αγωνιστικό επίπεδο, όπου για την πατρινή ομάδα είναι μονόδρομος η νίκη, αλλά και σε… εξωαγωνιστικό σχετικά με τις αντιδράσεις των οπαδών προς τον μεγαλομέτοχο της «κοκκινόμαυρης» ΠΑΕ, τον Αλέξη Κούγια.
Το κρητικό ντέρμπι ανάμεσα σε Πλατανιά και Ολυμπιακό Χερσονήσου στο Μάλεμε αποκτά τη δική του αίγλη. Και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους. Οι μεν γηπεδούχοι για να συνεχίσουν την πολύ καλή τους πορεία και να διατηρηθούν στα υψηλά… πατώματα, οι δε φιλοξενούμενοι για να κοιτάζουν με περισσότερη άνεση τη συνέχεια αναφορικά με την παραμονή τους στην κατηγορία.
Η Ρόδος υποδέχεται τον Αίαντα Σαλαμίνας, στο ντεμπούτο του Δημήτρη Σπανού ενώπιον των οπαδών της Ρόδου, και επιθυμία των «πράσινων» είναι η επιστροφή στις νίκες.
Στον Ασπρόπυργο, η ομώνυμη ομάδα κοντράρεται με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Σε ένα ματς που ενδιαφέρον έχει αν η «ελαφρά ταξιαρχία» θα βρει τα ψυχικά αποθέματα να αντιδράσει μετά την -εντός έδρας- βαριά ήττα από τον Ηρακλή Ψαχνών, ώστε να επιστρέψει στην διεκδίκηση της ανόδου.
*Ολα τα παιχνίδια σήμερα στις 15.00
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog