Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

VIDEO: Ελληνοαμερικανίδα τρώει σκυλοτροφή για διαμαρτυρία!

- Advertisement -

Η Νίκη Μουστάκη είναι εκπαιδεύτρια σκύλων κατοικεί στο Miami Beach των Η.Π.Α… και εδώ και μερικές εβδομάδες έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον χιλιάδων συμπολιτών της αλλά και χρηστών του διαδικτύου με την απόφασή της να κάνει μόνη της κάτι, προκειμένου να περάσει από τη Γερουσία ένας νόμος υπέρ της προστασίας των ζώων στην πολιτεία του Οχάιο.

Η Νίκη ανέβασε σε ιστοσελίδα της ένα βίντεο στο οποίο περιέγραφε τι συνέβη σ’ έναν σκύλο, που πέθανε σε μια πανσιόν ζώων, και γιατί αποφάσισε η ίδια να τρώει σκυλοτροφή έως ότου αναθεωρηθεί ο νόμος που θα επιβάλλει αυστηρότερες ποινές σε εκείνους που κακοποιούν τα ζώα.
Όλα ξεκίνησαν όταν μια οικογένεια αναγκάστηκε να στείλει το σκυλί της, ένα ροτβάιλερ, σε… ειδικό κέντρο φιλοξενίας σκύλων. Ο υπεύθυνος του κέντρου άφησε το σκυλί αυτό, τον Νίτρο, όπως ήταν το όνομά του, να λιμοκτονήσει μαζί με άλλα 18 σκυλιά. Η οικογένεια δεν είχε ιδέα για το τι συνέβαινε καθώς λόγω οικογενειακών προβλημάτων δεν μπορούσε να επισκεφτεί το κέντρο.

Μετά από καιρό, αποκαλύφθηκε ότι 12 σκυλιά σε αυτό το κέντρο βρέθηκαν σε κατάσταση λιμοκτονίας και άλλα 7 είχαν ήδη πεθάνει, μεταξύ τους και ο Νίτρο. Το απίστευτο είναι ότι ο Νίτρο ήταν τόσο αδύνατος, όταν βρέθηκε νεκρός, που τον μπέρδεψαν με σκυλί ράτσας ντόμπερμαν!

Η οικογένεια σοκαρίστηκε και κίνησε αμέσως διαδικασίες για την τιμωρία των ενόχων, αλλά οι σχετικοί νόμοι στο Οχάιο ήταν πολύ «μαλακοί». Τότε, η οικογένεια ξεκίνησε αγώνα μαζί με φιλοζωικές εταιρείες και πέρασαν από τα πρώτα «σκαλιά» της νομικής γραφειοκρατίας έναν αναθεωρημένο νόμο που προέβλεπε πολύ πιο αυστηρές ποινές για τους παραβάτες. Ο νόμος έγινε ευρύτερα γνωστός με το όνομα του σκύλου της οικογένειας και ονομάστηκε από τα τοπικά Μ.Μ.Ε. ως «ο νόμος του Νίτρο».

Όταν όμως ο νόμος αυτός έφτασε στη Γερουσία, δεν προχώρησε ποτέ, θάφτηκε και ο αγώνας της οικογένειας «πέθανε». Η Νίκη Μουστάκη έμαθε την ιστορία, την μοιράστηκε με όλον τον κόσμο μέσω του βίντεο αυτού και λέει ότι θα τρώει κάθε μέρα σκυλοτροφή μέχρι να περάσει οριστικά ο «νόμος του Νίτρο».

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog