Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο «ξανθός» εκδικείται τον εαυτό του!

- Advertisement -

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού Γιάννης Ιωαννίδης ζητάει τον μηδενισμό των «ερυθρόλευκων» για διαφυγόντα κέρδη της προηγούμενης διοίκησης Κόκκαλη προς το πρόσωπό του.

Στα χαρακώματα βρίσκονται πλέον ΚΑΕ Ολυμπιακός και Γιάννης Ιωαννίδης. Ο πρώην Υπουργός και επί μία εξαετία προπονητής των «ερυθρόλευκων» με αφορμή τις διαφορές του με την προηγούμενη διοίκηση του Σωκράτη Κόκκαλη ζήτησε την κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής του Ολυμπιακού από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και παράλληλα ζητάει τον μηδενισμό του Ολυμπιακού σε όλα τα επόμενα παιχνίδια πρωταθλήματος για οφειλές της προηγούμενης διοίκησης ύψους 2.3 εκ. ευρώ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το αίτημα του πρώην Υπουργού έχει απορριφθεί και μάλιστα με συνοπτικές διαδικασίες από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και λογικά δεν θα πρέπει να ανησυχούν στην πειραϊκή ομάδα.

Έξαλλοι στον Ολυμπιακό
Στους κύκλους της «ερυθρόλευκης» διοίκησης παρουσιάζονται έξαλλοι με τον Γιάννη Ιωαννίδη και ιδιαίτερα προβληματισμένοι με την όλη στάση του, αφού ο «Ξανθός» ήταν ο άνθρωπος, ο οποίος συνέδεσε το όνομά του με την αναγέννηση του Θρύλου και την δημιουργία της αυτοκρατορίας του στην δεκαετία του 1990. Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος παρουσιάζονται θορυβημένοι από την συμπεριφορά του Ιωαννίδη, από τη στιγμή, όπου η όλη ιστορία συνδέεται με την προηγούμενη διοίκηση του Σωκράτη Κόκκαλη, ενώ οι ίδιοι δεν έχουν δώσει το παραμικρό δικαίωμα και δεν χρωστούν πουθενά.
Μάλιστα, δεν είναι λίγοι αυτοί, που σχολιάζουν αρνητικά τον Ιωαννίδη για τον οποίο αναφέρου ότι τα φιλο-Ολυμπιακά αισθήματα που είχε δείξει όλα αυτά τα χρόνια, φαίνεται πώς πάνε στην άκρη για οικονομικούς λόγους…
πηγή : www.katimagiko.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog