Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Κυκλοφορεί ”μαϊμού” αστυνομικός!

- Advertisement -

Εξιχνίαση δύο  υποθέσεων  απάτης από άνδρα ημεδαπό προσποιούμενο τον Αστυνομικό.

Από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα ηλικίας -24- ετών για αντιποίηση Αρχής και απάτη.
 
Ο ανωτέρω προσποιούμενος τον Αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ και φορώντας στολή της Ελληνικής Αστυνομίας παρουσιαζόταν σε ανυποψίαστους πολίτες και εκμεταλλευόμενος την ιδιότητα του Αστυνομικού τους έπειθε ότι θα τους προμήθευε με διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές οι οποίες δήθεν είχαν κατασχεθεί, με κόστος μικρότερο από το πραγματικό. Δράστης με τον τρόπο αυτό αποσπούσε διάφορα χρηματικά ποσά.

Συγκεκριμένα στην περιοχή της Κορινθίας έχουν αναφερθεί δύο περιπτώσεις. Την 28-12-2010 στο Δέλτα Κορίνθου σε κατάστημα  και την 30-12-2010 στην Κόρινθο σε συνεργείο αυτοκινήτων ο δράστης με την παραπάνω μέθοδο αφαίρεσε από τους ιδιοκτήτες και πελάτες διάφορα χρηματικά ποσά.

Δράστης αναγνωρίστηκε με απόλυτη βεβαιότητα από φωτογραφικό υλικό που υποδείχτηκε στους παθόντες.

Συνεχίζονται οι έρευνες από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη. Από την Αστυνομική Διεύθυνση εφιστάται στους πολίτες να είναι προσεκτικοί ώστε να μην πέσουν θύμα παρόμοιας περίπτωσης και για κάθε πρόβλημα που τυχόν αντιμετωπίσουν να  επικοινωνήσουν με το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου στο τηλέφωνο 27410-77210 καθώς και στο -100-.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog