Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Λουτράκι: “Φωτογραφίζουν” δικηγόρο των Αθηνών για νομικό σύμβουλο του Δήμου;

- Advertisement -

Την αγανάκτηση των δικηγόρων της Κορινθίας μετέφερε μέσα από δηλώσεις του ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Κορίνθου κ. Δημήτρης Κονομόδης, ο οποίος και δήλωσε ότι πληροφορήθηκε την ύπαρξη προκήρυξης για τη θέση του Νομικού Συμβούλου του Δήμου Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων, η οποία όπως υποστηρίζουν οι συνάδελφοί του είναι, ούτε λίγο ούτε πολύ, «φωτογραφική» για δικηγόρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.
 
Ο κ. Κονομόδης εξέφρασε την λύπη του για την ύπαρξη της προκήρυξης αυτής, καθώς όπως τόνισε ο ίδιος, αν αληθεύει ότι απαιτεί δικηγόρο των Αθηνών για νομικό σύμβουλο του Δήμου, τότε αποτελεί ηθικό πλήγμα για τον αγώνα των δικηγόρων που μάχονται να προστατεύσουν τα δικαιώματα των δικηγόρων της επαρχίας έναντι των συμφερόντων των μεγάλων δικηγορικών εταιρειών της πρωτεύουσας.

Παράλληλα ο κ. Κονομόδης τόνισε ότι αν αληθεύει αυτή η παράμετρος της προκήρυξης τότε είναι ιδιαίτερα λυπηρό που ο νέος δήμαρχος της περιοχής «γυρίζει την πλάτη» στους καλούς και άξιους όπως τους χαρακτήρισε δικηγόρους του Λουτρακίου.

Μάλιστα όπως επεσήμανε ο ίδιος τα μέλη του δικηγορικού συλλόγου Κορίνθου επιθυμούν να συζητηθεί πρόταση, οι δικηγόροι του συλλόγου να μην παρίστανται σε καμία δίκη που αφορά στον Δήμο Λουτρακίου -Αγίων Θεοδώρων, εφόσον αποδειχθούν αληθή τα όσα ακούγονται για την επίμαχη προκήρυξη.

Παράλληλα ο κ. Κονομόδης αναφέρθηκε στο σημερινό συλλαλητήριο που πρόκειται να πραγματοποιηθεί από δικηγόρους της Ελλάδας στη 1 το μεσημέρι στην Αθήνα με πορεία που θα ολοκληρωθεί έξω από την Βουλή και παράσταση διαμαρτυρίας την ώρα που θα συζητείται το νομοσχέδιο για την απελευθέρωση του επαγγέλματος τους στην Οικονομική επιτροπή της Βουλής.
Το συλλαλητήριο θα αποτελέσει και την κορύφωση των κινητοποιήσεων των δικηγόρων που διαμαρτύρονται για την απελευθέρωση των γεωγραφικών περιορισμών στην άσκηση του επαγγέλματός τους.

korinthiannews.gr

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ελατε ρε παιδια!

    τι κανει νιαου νιαου…..

    η εν λογω Νομικος Συμβουλος, γιατι περι κυριας προκειται ηδη δουλευει στο πλευρο του Λογοθετη και μαλιστα εχει το γραφειο που χρησιμοποιουσε επι Δημαρχιας Γκιωνη ο γνωστος και μη εξαιρετος Πουλακιδας..

    τι να λεμε τωρα.
    φωτογραφικη προκηρυξη ηταν αυτη που εβγαλε ο Δημος, αφου η εν λογω κυρια ηδη εχει καλυψει την θεση εδω και 20-25 ημερες !!!

    αυτες οι πραξεις παντως δεν αποδεικνυουν ολα οσα ελεγε προεκλογικα ο φιλτατος κος Λογοθετης στις ομιλιες του, περι διαφανειας και αλλων τετοιων ωραιων δηλωσεων…

    δικαιως αντεδρασε ο Δικηγορικος Συλλογος Κορινθου, αφου αυτη η κινηση απο μερους του Λογοθετη τους υποβιβαζει σαν επαγγελματιες…

    Στιγματιζαμε τον Γκιωνη για προσληψεις ξαδερφων, κουμπαρων και λοιπων κολλητων και τελικα ο Λογοθετης συνεχιζει την ιδια τακτικη…

    κριμα…

  2. ντροπή για το λουτρακι. να ερθει συνεργατης του δημαρχου δικηγορος απο αθήνα αν και τον εχει ηδη στο γραφειο του.οπότε και η προκηρυξη θα αποδειχθει μαιμου..ολοι οι δικηγόροι του λουτρακίου των αγίων θεοδώρων της κορίνθου είναι άχρηστοι;

  3. Καλά ο Κονομόδης ακόμα δύσπιστος για την προκήρυξη, "αν αποδειχτούν αληθή", δηλαδή είναι ψέματα, ή μήπως απλά δεν το χωράει το μυαλό του ότι έκανε τέτοια "πατάτα" ο δήμαρχος!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog