Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΣΟΚ: Γέννησε τα παιδιά του πατέρα της

- Advertisement -

Η 25η Ιανουαρίου θα έπρεπε -σε φυσιολογικές συνθήκες- να είναι η πιο ευτυχισμένη μέρα της νεαρής… Μάρεν Μ. (πρόκειται για ψευδώνυμο), καθώς έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί.
Πίσω, όμως, από την τρυφερή εικόνα της μητέρας που δίνει το πρώτο γάλα στο νεογέννητο παιδί της κρύβεται ένα οικογενειακό δράμα, από αυτά που κατά κόρον αποκαλύπτονται τα τελευταία χρόνια.

Πατέρας του παιδιού της 24χρονης Γερμανίδας είναι ο δικός της πατέρας. Το μαρτύριο της σεξουαλικής κακοποίησης από τον 48χρονο ξεκίνησε όταν η Μάρεν ήταν 13 ετών, και μάλιστα εν γνώσει της μητέρας της. Το νεαρό κορίτσι βρήκε το κουράγιο να καταγγείλει τους γονείς της μόλις το καλοκαίρι που μας πέρασε, όταν κατάλαβε ότι ήταν έγκυος. Μέχρι τότε υπέμενε.

«Ηταν σοκ. Δεν ήθελα να πιστέψω ότι θα αποκτούσα παιδί από τον πατέρα μου. Κάποια στιγμή, όμως, άρχισα να χαίρομαι για το μωρό. Είναι σάρκα και αίμα μου. Μεγάλωσε μέσα μου» λέει σήμερα η νεαρή μητέρα, εν αναμονή της δίκης των γονιών της.

Αν και η πρόνοια ανηλίκων προσπάθησε να της πάρει το μωρό την επόμενη κιόλας μέρα της γέννησής του, εκείνη τους έπεισε ότι μπορεί να γίνει καλή μητέρα για τον μικρό Πάουλ.

«Αγαπώ τον γιο μου και δεν θα τον αφήσω ποτέ» εξηγεί. Σήμερα, μητέρα και γιος ζουν σε ένα χωριό έξω από το Ντέτμολντ της Γερμανίας, περιμένοντας με ανυπομονησία την καταδίκη των γονιών της.

Μια παρόμοια ιστορία, επίσης στη Γερμανία, αναμένεται να εκδικαστεί την επόμενη εβδομάδα. Πρόκειται για την υπόθεση του 48χρονου Ντέτλεφ Σ. από το χωριό Φλούτερσχεν, ο οποίος κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά τη θετή του κόρη για πάνω από δύο δεκαετίες, και απέκτησε μαζί της τουλάχιστον επτά παιδιά.

madata.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog