Εκπληκτικό απόσπασμα από την συνέντευξη του 86χρονου μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη στον συνταξιούχο αναρχικό των Εξαρχείων Γιώργο Καραμπελιά που μεταδόθηκε την Πέμπτη 3 Φλεβάρη 2011 από το κανάλι «High» (9.15μ.μ. με 10.10 μ.μ.) Ο γηραιός Μίκης δηλώνει για πρώτη φορά στην ζωή του Αντισημίτης (εκτός από ….Αντισιωνιστής που δήλωνε μέχρι τώρα).

Μάλιστα – όπως θα δείτε – ο πονηρός Καραμπελιάς, προσπαθώντας να τον προστατεύσει από το μένος των Εβραίων, τον διορθώνει και του λέει πως είσαι Αντισιωνιστής, αλλά ο Θεοδωράκης επιμένει: «Είμαι Αντισιωνιστής και ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΗΣ»!!
Ο Μίκης λέει πολύ χειρότερα πράγματα για τον Σιωνισμό από αυτά που είπε προσφάτως ο Δεσπότης Πειραιώς Σεραφείμ Μεντζελόπουλος και ξεσηκώθηκε εναντίον του σύμπας ο Εβραϊσμός. Μεταξύ άλλων – όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο – ο Μίκης δηλώνει πως οι Εβραίοι βρίσκονται πίσω από κάθε πόλεμο και ελέγχουν πλήρως τις Τράπεζες οι οποίες κατέστρεψαν την Ελληνική Οικονομία!..
Να δούμε, για όσα λέει σε αυτό το εκπληκτικό βίντεο ο μουσικοσυνθέτης, θα τολμήσουν να εξεγερθούν οι απόγονοι του Αβραάμ, ή μόνο για τους Ορθόδοξους κληρικούς ενδιαφέρονται;
Εντυπωσιακή είναι επίσης η καταγγελία του γερο-Μίκη ότι μέσα στον Φεβρουάριο θα γίνει στην Ελλάδα το Συνέδριο του Παγκόσμιου Σιωνισμού, για να πουληθεί οριστικά η χώρα στους συμπατριώτες του Εβραίου Ραββίνου Σαούλ, γνωστότερου με το ψευδώνυμο Απόστολος Παύλος. Προσέξτε επίσης ότι ο Μίκης δέχεται ως αληθινή την περίφημη ατάκα του Κίσσινγκερ για το πώς θα υποταχθεί ο Ελληνισμός, την οποία αμφισβητούν όλοι οι αριστεροί…