Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Σάλος με το φάντασμα του καβαλάρη στην Αιγύπτο!(video)

- Advertisement -

Η λέξη περίεργο είναι η λιγότερη που μπορεί να χαρακτηρίσει το βίντεο που θα παρακολουθήσεις. Προβλήθηκε πρώτη φορά στο δελτίο του τηλεοπτικού δικτύου euronews.

Η λέξη περίεργο είναι η λιγότερη που μπορεί να χαρακτηρίσει το βίντεο που θα παρακολουθήσεις. Προβλήθηκε πρώτη φορά στο δελτίο του τηλεοπτικού δικτύου euronews.

Καθώς προβάλλονταν οι ταραχές και οι συγκρούσεις διαδηλωτών με την αστυνομία, ξαφνικά εμφανίστηκε στο video μία μορφή μέσα στο πλήθος, που έμοιαζε με καβαλάρη πάνω σε άλογο και πετούσε πάνω από τα κεφάλια των διαδηλωτών και σιγά-σιγά εξαφανίστηκε…

Δεν είναι λίγοι μάλιστα που κάνουν λόγο για σημείο της αποκάλυψης και στον 4ο καβαλάρη, λόγω της ωχρότητας που είχε ο καβαλάρης με το άλογο και σημειώνουν πως αυτός είναι και ο πρόδρομος του τέλους στην γη.

Οι τέσσερις ιππείς της αποκάλυψης, είναι οι δυνάμεις της ανθρώπινης καταστροφής που περιγράφονται στην Βίβλο, στο έκτο κεφάλαιο.

Οι τέσσερις ιππείς ονομάζονται παραδοσιακά βάσει των δυνάμεων που αντιπροσωπεύουν: Πόλεμος (κόκκινο άλογο), Πείνα (μαύρο άλογο), Λοιμός (άσπρο άλογο) και Θάνατος (χλωμό/ωχρό άλογο).

Βέβαια δεν είναι και λίγοι αυτοί που προσπαθούν να δώσουν μια πιο λογική εξήγηση σε ό,τι συνέβη λέγοντας πως πρόκειται για μία α΄λή αντανάκλαση που έχει να κάνει και με τους καπνούς της περιοχής.

Τα συμπεράσματα δικά σου αφού δεις το βίντεο…στο 1:18..

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. γιατι ρε φιλε 7:52, εσυ πιστευεις οτι ειδες τον "5ο" καβαλαρη της αποκαλυψης? τον πρασινο???? ρε καθηστε καλα.. απλη αντανακλαση του φωτος ειναι, η καμερα τραβα μεσα απο τζαμι και πανω στο τζαμι αντανακλατε ο φωτισμος απο το δωματιο… γι αυτο παει και παραλληλα με την κινηση της καμερας…. ε τι να κανουμε ρε φιλε μπορει να μην ειμαστε ακροδεξιοι και σταγονιδια, αλλα την λογικη μας, οσο και να θελουν οι παπαδες, την κραταμε ακεραια, και ναι… (ερχεται η υβρις) ΕΡΕΥΝΑΜΕ !!!

  2. το a.v. , πανέξυπνε (για να σου απαντήσω στο στυλάκι σου και να τελειώνουμε) μάγκα του πληκτρολογίου,είναι τα αρχικά από το Άγγελος Βλάσσης…ποτέ δεν κρύφτηκα πίσω από καμιά ανωνυμία και πάντα υπογράφω τις αναρτήσεις μου …μάθε λοιπόν,εξυπνάκια,ότι θα μπορούσα,σε αντίστοιχη επίδειξη ,μαγκιάς με την δική σου,να σου κόβω κάθε σχόλιο που έχει σχέση με το όνομα μου,αλλά σε τέτοια περίπτωση θα γινόμουν ένας του σιναφιού σου,που χαρακτηρίζει τους άλλους χωρίς να τους ξέρει και επιδίδεται σε ψευτοτσαμπουκάδες…λοιπόν,για να τελειώνουμε μάγκα,γιατί και πολύ ασχολήθηκα με την πάρτη σου,αν έχεις επιχειρήματα,κατάθεσε τα να κάνουμε συζήτηση,αλλιώς ασχολήσου με κανένα θέμα της εκκλησίας και του στρατού,που τα κατέχεις καλύτερα από μένα και δεν με αφορούν…όσο για τον φίλο 11:18,για να γελάσουμε λίγο με τα θρησκόληπτα καραγκιοζάκια,είναι ο Αη Γιώργης πάνω στ οάλογο,που θα πάρει τα κεφάλια των αλλόθρησκων και θα ξαναπάρουμε την Πόλη…11:18 , ξεκινάω πρώτος ,ακολουθείς ;;;…τί να κάνουμε ρε φίλε,λέμε και καμιά μαλακία να περάσει η ώρα,με τον κάθε απίθανο που ακούμε εδώ μέσα !!!

  3. α και δεν σας ειπανε και το αλλο.. θα ερθει ο ΓΑΠ να σας σωσει και απο αυτο…. γιατι δεν μπορει, κακο ειναι , δεν ειναι καλο…. σωσε μας πρωθυπουργε μας, σωσε μας!!! ο εξω απ' εδω ηρθε να μας παρει!!! 5 πατερ ημων και 10 μετανοιες….. α και ασε και τιποτα στο παγγαρι… ειναι ακριβη δουλεια η σωτηρια της ψυχης σου..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog