Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Ο Άγγελος Βαραβέρης με τη φανέλα του Λεβαδειακού

- Advertisement -

Πριν από λίγη ώρα, ο δανεικός από τον Ολυμπιακό Λουτρακίου ποδοσφαιριστής του Λεβαδειακού, ανέβασε στο facebook την πρώτη φωτογραφία με την φόρμα της νέας του ομάδας.
Φυσικά, οι φίλοι του σε σχόλια που άφησαν κάτω από την φωτογραφία του, τον παρότρυναν να συνεχίσει την σκληρή δουλειά ώστε να αποτελέσει κάποια στιγμή τον “ογκόλιθο” της Μπαρτσελόνα και να αποτελέσει μαζί με τον Pique, το ιδανικό αμυντικό δίδυμο.

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αξίζουν συγχαρητήρια στην διοίκηση του Ολυμπιακού Λουτρακίου που άφησε το παιδί να πάει σε μια μεγαλύτερη κατηγορία χωρίς να αξιώσει λεφτά ή να μπούν σε ''οικονομικές περιπέτειες οι γονείς του παιδιού''.Ο μι-φι πιστεύω ότι έχει κάτι να πεί όπως ζητώ από τον Σάββα(πατέρας του παιδιού) να το επιβεβαιώσει,γιατί πολλά λέγονται και δεν είναι σωστό.

  2. kapote emas den mas afisan na pame stin proodeftiki gt zitagane lefta apo ton olimpiako kai ola afta epeidy den eixame mesw emeis apo peraxwra.aggelako na eisai geros kai xwris travmatismous agori mou na koitas apla na petyxeis afto pou thes.

  3. Προς αξιότιμον κύριον Βαραβέρην…κανονίστε που θα γίνει η μονομαχία με τον ακατανόμαστο mi.fi.,για να τον σφάξετε στο γόνατο,για να μάθει να προσβάλλει την οικογενειακή και την προσωπική σας τιμή…άκου, ο Βαραβέρης στην 7 … ΡΕ ΟΥΣΤ !!!

  4. 1.11… Ενημερωτικά… Οι "μεγάλοι'' έχουν δέσει το γάιδαρό τους εδώ και χρόνια. Αν μια επαγγελματική ομάδα θέλει διακαώς κάποιον ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή, δεν χρειάζεται καν να μιλήσει με το σωματείο. Καταθέτει 15000 ευρώ (δεν ξέρω αν έχει αλλάξει το ποσό τώρα) στο ταμείο παρακαταθηκών και δανείων και τον κανει δικό της.Παλαιότερα οι ομάδες ζητούσαν πολλές φορές υπέρογκα ποσά και οι "μεγάλοι" άλλαξαν τον νόμο.
    Δεν νομίζω να υπάρχει μεγαλύτερη χαρά για έναν σοβαρό ερασιτέχνη παράγοντα να "δίνει" έναν ποδοσφαιριστή σε ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας.
    Τα πράγματα θα είναι δύσκολα για τον μικρό αλλά και μόνο το γεγονός ότι "μυρίζεις χορτάρι" Β' Εθνικής είναι μεγάλο σχολείο. Καλή του τύχη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog